« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Novi piling za tijelo s potpisom Olivala

Olivalova kultna linija na bazi smilja dobila je još jedan inovativan prirodni proizvod – piling kremu za tijelo s uljem smilja

Njegujte kožu!
Njegujte kožu! (Olival)
Više o

piling

,

Olival

,

smilje

,

jojoba

Redoviti piling osnova je njege kože lica i tijela. To je postupak kojim uklanjamo odumrle rožnate stanice kože pa je nakon njega koža glatka i spremna za daljnje tretiranje. Uklanjanjem mrtvih stanica kože potičemo rast novih zdravih stanica. Nova Olival Piling krema za tijelo s uljem smilja idealna je za njegu suhe kože tijela jer sadrži eterično ulje smilja, masline i jojobe te pilirajuća zrnca koštica marelice koja uklanjaju površinski sloj odumrlih stanica. Rezultat je nježna, glatka, mirisna i zategnuta koža. Primjenjuju se uz blagu masažu, kružnim pokretima.

Pronađite ga u setu

Nakon pilinga koža doslovce zablista, na dodir je glatka, meka, a njena struktura je dugoročno poboljšana. Ovako očišćena, koža je sada spremna za hranjenje i hidrataciju kako ne bi došlo do kontra efekta i pretjeranog isušivanja, pogotovo kod osjetljive ili suhe kože.

Olivalova preporuka je Uljna emulzija za njegu suhe kože, pravi SOS proizvod kada suha koža treba dodatnu njegu i kada joj nedostaje prirodne masnoće. Uz visokovrijedno eterično ulje smilja, masline, badema i jojobe tu je i mirisan kakao maslac te prirodni lanolin i pčelinji vosak. Osim za suhu kožu, može se koristiti i kao njega ožiljaka, svrbeža i lakših opekotina.

Olival Piling kremu za tijelo s uljem smilja možete pronaći u setu s Uljnom emulzijom za njegu suhe kože, koji će vas razveseliti i sadržajem i pakiranjem te je ujedno i super dar dragoj prijateljici.

06.11.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh