« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
NOVOSTI

Novi Philipsov monitor 498P9Z

Spoj superširokog ekrana i vrhunskih performansi: novi Philipsov monitor 498P9Z

Philips monitor 498P9Z
Philips monitor 498P9Z (Arhiva)
Više o

Philips

,

monitori

,

Philips monitor 498P9Z

Kako bi držali korak s današnjim dinamičnim radnim okuženjem, profesionalci trebaju učinkovite načine za obavljanje svakodnevnih zadataka, a ovaj funkcionalni monitor u tome igra ključnu ulogu. Kako bi se ostvarile želje profesionalaca poput financijskih savjetnika, grafičkih dizajnera, arhitekata, programera i svih drugih korisnika koji imaju potrebu za velikim radnim prostorom na monitoru kako bi imali bolji pogled na sve aplikacije - sada je tu Philips 498P9Z, novi, bolji 32:9 49-inčni (dijag. 124 cm) monitor. Ovaj nagrađivani monitor ima pouzdani i visokokvalitetni zakrivljeni VA panel, brzinu osvježavanja od 165 Hz kao i Adaptive Sync za ugodno korištenje cijeli dan, neovisno o tome radi li se o poslu ili razonodi.

Proširite svoje horizonte

Ovaj 32:9 SuperWide 49-inčni monitor rezolucije 5120 x 1440 dizajniran je da zamijeni set-up od nekoliko monitora za uistinu široku sliku. Osjećaj je kao da koristite dva 27-inčna 16:9 QuadHD displaya jedan pokraj drugoga. Svaki profesionalac bio bi oduševljen kada bi se prebacio na ovaj 49-inčni monitor: cijeli radni listovi sada su potpuno vidljivi, dok uređivanje videa i programiranje postaje lakše, s obzirom na to da je sada više stvari vidljivo odjednom. Krivulja od 1800R osigurava vrhunsko iskustvo, imitirajući prirodno vidno polje te osiguravajući smanjivanje odsjaja i iskrivljenosti. Arhitekti, grafički dizajneri, producenti, programeri i financijaši, svi trebaju prostor koji podržava rad nekoliko aplikacije u isto vrijeme, dajući podršku kreativnosti, istodobno povećavajući produktivnost - stoga je neupitno da će ovaj monitor oduševiti svakog korisnika.

Vizualni elementi najvišeg ranga prijaju oku

VESA certificirani DisplayHDR 400 pruža značajan iskorak u odnosu na normalne SDR monitore, omogućujući zadivljujuću svjetlinu, kontrast i boje. Njegova puna paleta boja korištenje čini užitkom, dok brzina osvježavanja od 165 Hz i tehnologija Adaptive Sync pružaju novu razinu olakšanog korištenja. Svaki medij prikazan na ekranu unaprijeđen je i dostavljen korisniku u najboljem svjetlu. Također, uza sve, ovaj monitor bez problema može podržati gaming sesije.

Stvoren posebno za profesionalce i česte korisnike, jednostavan je za vizualizaciju. Sa smanjenim odsjajem i refleksijom monitora, slike su kristalno čiste, s punom bojom i visokom oštrinom. Tehnologije koje su posebno namijenjene čuvanju očiju, poput FlickerFree te načina rada EasyRead i LowBlue, u isto vrijeme podupiru najugodnije iskustvo, filtrirajući štetno plavo svjetlo i smanjujući treperenje.

Dizajniran za multitasking

Takav široki prostor za rad kao stvoren je za multitasking. Omjer i veličina displaya dopušta korisnicima da otvore nekoliko aplikacija i dokumenata odjednom a da ne moraju "žonglirati" s aplikacijama i dokumentima na radnoj površini. Chatovi, e-mailovi, videi i radni listovi - za sve ima mjesta na ovom 49-inčnom monitoru. Za najekstremnije set-upove i multitasking, dostupni su tehnologija MultiView i ugrađeni KVM prekidač. MultiView dopušta aktivni dvostruki konektor i preglednost dok korisnici rade s nekoliko uređaja poput osobnog i prijenosnog računala u isto vrijeme, dok s MultiClient Integrated KVM prekidačem korisnici također mogu kontrolirati dva odvojena osobna računala jednim set-upom monitor-tipkovnica-miš, vrlo lako baratajući među izvorima. Za ugodno i lako korištenje, ovaj model nudi širok spektar mogućnosti povezivanja, s pametnim kabelom koji olakšava da je radna površina uredna i organizirana. Poslovni korisnici mogu profitirati od korištenja takvih velikih ekrana sa sličnim značajkama, a radna postaja je potpuna uz ovakav ekran, koji je samostalno dovoljan za punu produktivnost.

Philips 498P9Z bit će dostupan od kolovoza 2021. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8595 kn.

08.07.2021. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh