« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
NOVOSTI

Novi Philips Ultra Wide Color LCD monitor

Odličan novi monitor iz Philipsa
Odličan novi monitor iz Philipsa (MMD)
Više o

Philips monitori

,

Ultra Wide Color

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips monitors-a predstavlja novi 27-inčni flat monitor E-linije jače izvedbe i bolje kvalitete gledanja za mnoge i različite aktivnosti kućnih korisnika. Uz Quad HD rezoluciju, najnoviju Ultra Wide Color tehnologiju i zadivljujuć izgled, novi 276E8FJAB monitor pruža korisnicima oštre slike i bogate, živopisne boje koje inspiriraju kreativnosti i kreiraju odlično iskustvo gledanja.

Povećana mjerila kvalitete

Od monitora kod kuće očekuje se da rade mnoštvo stvari. Korisnici ih koriste za sve, od društvenih mreža do završavanja uredskih poslova, od uređivanja do produciranja videa, prijenosa multimedijalnog sadržaja iz raznih izvora kao i povezivanja s prijateljima i obitelji bilo gdje u svijetu.", komentirao je Artem Khomenko, product manager MMD-a za Philips monitors Europe. „Najnoviji 27-inčni flat monitor dio je opsežne linije koja je dizajnirana kako bi korisnicima pružila sve to ali i više, povećavajući mjerila kvalitete gledanja i praktično povezivanje, pružajući korisnicima sigurnost prvorazrednog brenda po cijeni koja nudi vrijednosti."

Ovaj monitor idealan je za korisnike koji traže glatku izvedbu i elegantan izgled za svoj životni prostor. Osim toga, monitor pruža korisnicima i puno više od standardnih značajki, poput izvanredne boje Ultra Wide Color tehnologije. Uz pomoć ove napredne tehnologije, monitor podržava ljestvicu boja koja je sada najšira ikad - 114 posto NTSC i 132 posto sRGB baziranoj na CIE 1931 standardu koji proširuje dosadašnjih uobičajenih 72 posto NTSC-a i 99 posto sRGB-a. Ultra Wide Color tehnologija proširuje raspon vidljivih boja na ekranu što može biti jako korisno za sve aktivnosti koje zahtjevaju točan prikaz boja kao što su online kupovina ili gledanje i uređivanje slika i video materijala. Izvanredan prikaz boja nadopunjuje Quad HD rezolucija od 2560 x 1440 piksela za kristalno čisto slike. Visoku izvedbu širokokutnih panela podržava i visoka gustoća piksela izvora kao što su DisplayPort i HDMI, kao i ekstra široki kutevi od 178 stupnjeva koji omogućuju da se sadržaj na ekranu vidi iz gotovo svih kuteva.

Značajke koje kvalitetu čine još boljom

Philips SmartContrast i Philips SmartImage Lite tehnologije čine prikaz vizuala još boljim. Ove tehnologije analiziraju sadržaj na ekraju i automatski prilagođavaju postavke kontrasta, oštrine slike i intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi se prilagodilo onome što je prikazano na ekranu. Flicker-free tehnologija s druge strane smanjuje umor očiju tako što regulira svjetlinu i smanjuje titranje ekrana za još ugodnije gledanje. U skladu sa svojom svestranošću, monitor pruža i odličan zvuk putem dva integrirana stereo zvučnika.

Tanka elegancija

Elegantan dizajn monitora čini ga idealnim modnim dodatkom svakoj sobi. Osim što ekran od ruba do ruba i ultra tanki okvir čine ovaj monitor izrazito elegantnim, tanak okvir omogućuje i maksimiziranje područja gledanja na ekranu i tako smanjuje moguća ometanja za oči.

Novi Philips 276E8FJAB E-Line monitor bit će dostupan u svibnju ove godine po preporučenoj cijeni od:

Philips 276E8FJAB - 3.009 kn (bez PDV-a)

29.03.2017. 12:02:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh