« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
NOVOSTI

Novi Philips monitori V7 i S7 linije

Ove linije donose sjajne slike u urede ali i kućnim korisnicima koji traže monitore za bolju produktivnost po pristupačnim cijenama

Novi modeli po odličnim cijenama
Novi modeli po odličnim cijenama (MMD)
Više o

MMD

,

Philips monitori

,

V7 linija

,

S7 linija

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani partner Philips monitora, proširuje svoje S7 i V7 linije monitora. Ove linije donose sjajne slike u urede ali i kućnim korisnicima koji traže monitore za bolju produktivnost po pristupačnim cijenama. V7 i S7 linije dolaze sa vrhunskim značajkama za još kvalitetniju produktivnost rada. Kompletna linija S7 sastojat će se od 3 varijacije veličine 21,5-inča i 3 varijacije veličine 23,8-inča, dok linija V7 pruža još veći spektar, s 2 varijacije veličine 21,5-inča, 4 veličine 23,8-inča i 4 veličine od 27- inča. Osim sjajnih značajki, obje linije monitora opremljene su i tehnologijama usmjerenim na zaštitu očiju tijekom duljeg korištenja.

Kvaliteta, značajke i izdržljivost

S7 i V7 linije Philips monitora nude snažne monitore s kombinacijom bitnih značajki i mogućnostima povezivanja, a koji su jednostavni za korištenje. Monitori olakšavaju vrijeme provedeno za ekranom, pospješuju produktivnost i cijenovno su prilagođeni kako kućnim tako i poslovnim korisnicima u javnim i privatnim sektorima, od call centara do škola i knjižnica, javnih i privatnih ureda.

Najnoviji modeli u obje linije imaju tanki okvir na tri strane i čvrsto postolje i tako stvaraju čisti, minimalistički izgled te zauzimaju puno manje prostora na radnoj površini. Osim što dobro izgleda, besprijekoran dizajn idealan je i za aplikacije za koje je potrebno postaviti dva zaslona jedno do drugog. Taj spoj između dva monitora je jedva primjetan, što stvara dojam da postoji samo jedan veliki monitor što omogućuje bolju usporedbu i produktivnost. Uz Full HD rezoluciju i široki kut gledanja IPS tehnologije, ploče u obje linije monitora omogućuju jasno gledanje, čak i kad se monitor gleda iz svih kuteva. Pozicioniranje monitora prilagodljivo je za maksimalnu udobnost korisnika: baza S7 linije omogućuje podešavanje visine, okretanje i naginjanje, dok monitori V linije imju samo opciju naginjanja.

Značajke za bolju učinkovitost i dobrobit korisnika

S7 linije i V7 linije monitora dizajnirane su kako bi se nosile s dugotrajnom uporabom s pravim značajkama koje pomažu korisnicima da budu produktivniji koliko god je potrebno. Artem Khomenko, product manager za Philips monitors Europe u MMD-u je rekao: „Novi monitori su dizajnirani s mnoštvom istaknutih značajki kako bi duge sate provedene ispred ekrana učinili što produktivnijim".

Svi monitori S7 linije imaju inovativnu SoftBlue LED tehnologiju ugrađenu u hardveru monitora, koja smanjuje štetne valove plave svjetlosti bez ugrožavanja boje ili slike. Monitori V7 linije imaju tehnologiju sličnog učinka - LowBlue svjetlosni način rada. LowBlue svjetlosni način je za razliku od SoftBlue tehnologije softversko rješenje koje smanjuje štetne valove LED plave svjetlosti.

Ostale značajke usmjerene na maksimalnu udobnosti korisnika su EasyRead i SmartContrast opcije. EasyRead opcija stvara doživljaj čitanja na papiru za velike dokumente dok SmartContrast opcija automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvjetljenja s onime što se prikazuje na zaslonu.

U skladu s potrebama poslovnih korisnika, monitori S7 linije opremljeni su dodatnim mogućnostima. Ugrađeni stereo zvučnici osiguravaju odličnan zvuk kod npr. videokonferencije, a Flicker-Free tehnologija regulira svjetlinu i smanjuje efekte treperenja za ugodnije gledanje.

20.05.2017. 09:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh