« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
NOVOSTI

Novi Philips monitor s inovativnim značajkama

Philips 328P6AUBREB model opremljen je sa svestranom mogućnošću povezivanja zadnje generacije USB 3.1 tipa C koji je 20 puta brži od USB 2.0

Novi Philips monitor donosi iznenađenja
Novi Philips monitor donosi iznenađenja (MMD)
Više o

Philips monitori

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani parter Philips Monitorsa predstavlja novi Philips Brilliance QHD USB-C docking monitor s HDR (High Dynamic Range) tehnologijom. 32-inčni 328P6AUBREB model donosi izvrsnu kvalitetu slike i mogućnost povezivanja samo jednim kabelom za povećanu produktivnost i jednostavnu udobnost.

Povezivanje može biti jednostavno

Philips 328P6AUBREB model opremljen je sa svestranom mogućnošću povezivanja zadnje generacije USB 3.1 tipa C koji je 20 puta brži od USB 2.0. Tanki i reverzibilan USB-C priključak omogućuje korisnicima da pune uređaj, prenose audio i video signal i povežu se na Internet i to putem samo jednog kabela.

Monitor stoga automatski postaje središte i služi kao docking postaja ne zauzimajući dodatan prostor na radnom stolu. Monitor također omogućuje jednostavno povezivanje više monitora što posebno može koristiti npr. grafičkim dizajnerima. USB-C proširuje i ograničene mogućnosti povezivanja kod laptopa i omogućuje korisnicima da prenesu podatke brzo i sigurno, a za sve one kojima se čini da su njihovi uređaji uvijek bez baterije, USB-C može napuniti čak i laptope.

Neusporediv vizualni doživljaj

Novi monitori Philipsove P-linije su dizajnirani kako bi svim korisnicima donijeli najpreciznije i živopisne boje. Ponosni smo što smo lansirali novi model na tržište kako bi zadovoljili visoke standarde svih profesionalnih korisnika. Ovaj model je idealan za grafičke dizajnere, CAD inženjere, fotografe, montažere videa i druge profesionalne korisnike koji se oslanjaju na izvanredni prikaz najfinijih detalja." rekao je Artem Khoenko, Product menager Philips Monitors Europe u MMD-u.

Quad HD rezolucija omogućuje svim korisnicima da uživaju u odličnom vizualima visoke rezolucije. HDR tehnologija s druge strane osigurava posebno osvjetljenje i kontrast kao i bogatu paletu zadivljujućih boja koje nikad prije nisu viđene na ekranima. 10-bitni ekran može prikazati 1.074 milijarda boja, a zahvaljujući 12-bitnoj unutarnjoj obradi boje su glatke i prirodne bez gradacija ili vidljivih prijelaza. S 99% Adobe RGB i 100% sRGB (CIE 1973) ljestvicama boja, Philips 328P6AUBREB nudi profesionalne standarde boja, a 2560 x 1440 piksela donose kristalno čiste slike i žive grafike. Zahvaljujući IPS tehnologiji, sadržaj na ekranu monitora može se vidjeti iz bilo kojeg od 178 stupnjeva kuta bez gubitka preciznosti boja ili dosljedne svjetline koje zahtjevaju profesionalne aplikacije.

Dodatna doza udobnosti

Osim odlične mogućnosti povezivanja i izvanrednog prikaza vizuala, ovaj 32-inčni QHD monitor može se pohvaliti i s ostalim istaknutim značajkama zbog kojih su Philips monitori zaslužili svoju reputaciju. SmartErgoBase ergonomsko podesivo postolje omogućuje korisnicima da nagnu, okrenu ili podese visinu monitora za maksimalnu udobnost gledanja. Philips LowBlue opcija smanjuje potencijalno štetne kratke valove plave svijetlosti, dok Flicker-Free tehnologija regulira osvjetljenje i smanjuje neudobno titranje ekrana za još udobnije iskustvo gledanja. Ugrađeni stereo zvučnici pružaju odličnu reprodukciju zvuka dok eliminiraju potrebu za perifernim zvučnicima. A osim svega toga, ovaj monitor je i odličan izbor za ekološki osvještene korisnike jer napraljen od 65 posto reciklirane plastike.

Philips 328P6AUBREB P-line monitor bit će dostupan u siječnju 2018. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od:

  • Philips 328P6AUBREB - 3.779 kuna (bez PDV-a)

01.12.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh