« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana
COOL

Novi McDonalds u Rovinju

U Istri otvoren još jedan McDonald's - Rovinj je 16. hrvatski grad koji nudi svjetski poznate zalogaje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

mcdonald's

,

Rovinj

Nakon Poreča i Pule, McDonald's je od danas dostupan i u Rovinju na adresi u Ulici Štanga 1/ Via Stanga 1.

Od 1996. godine, kada je u Zagrebu otvoren prvi McDonald's u Hrvatskoj, popis gradova čiji stanovnici i posjetitelji mogu uživati u slasnim McDonald'sovim zalogajima iz godine u godinu se povećava. Tako je Rovinj, današnjim otvorenjem McDonald'sa, postao 16. grad na tom popisu.

„Sretni smo što, unatoč otežanom poslovanju, i dalje uspijevamo otvarati nove restorane i nova radna mjesta,  pogotovo u godini u kojoj obilježavamo 25. godišnjicu poslovanja na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da će McDonald's u Rovinju brzo postati omiljeno mjesto za stvaranje uspomena,  izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

McDonald's Rovinj 38. je McDonald's u Hrvatskoj, a uz slasne burgere i  hrskave krumpiriće, svi ljubitelji brenda moći će uživati i u ponudi McCaféa. Restoran ima i prostranu terasu za uživanje u najboljoj, 100 %  arabica, kavi u gradu i stvaranje najslađih uspomena, a dostupan je i McDrive.

Otvorenjem novog restorana u Rovinju, McDonald's je otvorio 30-ak radnih mjesta, a ulaganje je pozdravio i gradonačelnik Rovinja, Marko Paliaga

- Uz stvaranje prilika za zaposlenje koje dolaze s otvaranjem McDonald'sa, drago nam je da početak ljetne sezone možemo dočekati s novom ponudom u gradu koja će obogatiti iskustvo lokalnog stanovništva i turista.

Otvorenje u Rovinju nastavak je ulaganja McDonald'sa koji je u prošloj pandemijskoj godini otvorio četiri nova restorana među kojima su prvi McDonald's na autocesti A1 te prvi restoran u Bjelovaru.  Dolazak u Rovinj obilježen je donacijom u vrijednosti od 30 tisuća kuna rovinjskom Društvu osoba s invaliditetom.

McDonald's Rovinj posjetiti možete svakim danom od 7 sati ujutro do jedan poslije ponoći, dok drive linija petkom i subotom radi produženo; do dva sata poslije ponoći.

01.07.2021. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh