« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana
COOL

Novi laserski projektori od Epsona

Epson proširuje asortiman laserskih projektora EpiqVision Ultra izlaskom modela EH-LS650B/W

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Epson

,

laserski projektor

Izlaskom modela EH-LS650, Epson je svom asortimanu EpiqVision dodao novi cijenom pristupačan projektor za dom. Ovaj najnoviji 4K PRO-UHD laserski TV projektor omogućen za pametne uređaje donosi vrhunske audio i vizualne značajke, sjajnu mogućnost povezivanja i jednostavno postavljanje, za opušten doživljaj gledanja za cijelu obitelj. Njegovo maleno i elegantno kućište i moderan dizajn uklopit će se i u najmanji stambeni prostor, što ga čini idealnom zamjenom za klasični TV uređaj.

Model EH-LS650, dostupan u crnoj ili bijeloj boji, unosi u dom interaktivan doživljaj velikog zaslona s Android TV uređajem za prijenos sadržaja, ugrađenom značajkom Chromecast za projiciranje i zvukom YAMAHA za dojmljivu kvalitetu zvuka. Time se omogućuje zabava na zahtjev koja je lako dostupna i može se dijeliti gdje god je to potrebno. 

Ugrađena tehnologija Chromecast predstavlja platformu koja vam omogućuje prijenos omiljene zabave s telefona, tableta ili prijenosnog računala izravno na projektor. Lako ćete upravljati poznatim aplikacijama s uređaja iPhone®, iPad®, Android telefona ili tableta, Mac® ili Windows® prijenosnog računala ili uređaja Chromebook 3.

Zvučnici YAMAHA od 20 W ugrađeni u projektor obloženi su elegantnim perforiranim metalom te mogu funkcionirati kao samostalni pametni zvučnik. Osim Android TV-a, projektor nudi tisuće filmova, serija i igara dostupnih na uslugama Google Play, YouTube i mnogim drugim popularnim aplikacijama. 2    

Nalazeći se blizu područja prikazivanja, može projicirati svijetle slike do 120 inča s 3LCD tehnologijom. Na modelu 4K PRO-UHD slike su velike i oštre, što ga čini savršenim za gledanje filmova, svakodnevnog TV programa i sporta, a uz manje od 20 ms 4kašnjenja ulaznog signala, sjajan je i za igranje.

Uz značajke „plug and play" jednostavno se postavlja pomoću aplikacije Epson Setting Assistant koja automatski podešava trapezoidnu sliku pomoću fotoaparata pametnog telefona.

Ana Bajagić, voditeljica marketinga tvrtke Epson za regiju Balkan, izjavila je: „Model EH-LS650, naš najnoviji dodatak obitelji EpiqVision, elegantan je, a cjenovno pristupačan projektor u kojem će uživati obitelj i prijatelji. Ne samo da impresivno izgleda, već ima i nevjerojatan zvuk. Nikada nije bilo jednostavnije zamijeniti TV i uvesti zabavu na velikom zaslonu u svoj dom."

15.09.2023. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh