« Film
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
KVIZ

Novi Kviz općeg znanja KOZa u Rockers klubu!

Impresivno se prošetavši do finala, Lonestarovci su ondje s 8-7 svladali Čokolindu, čijim članovima poraz ne bi trebao previše zasmetati

KOZa u Rockersu je hit
KOZa u Rockersu je hit (FAK)
Više o

KOZa kviz

,

Rockers Club

Nakon slavlja na prošloj KOZi održanoj u veljači, ekipa Lonestara potvrdila je dobru formu na prvom kvizu općeg znanja održanom na novoj lokaciji u Rockersu. Impresivno se prošetavši do finala, Lonestarovci su ondje s 8-7 svladali Čokolindu, čijim članovima poraz ne bi trebao previše zasmetati s obzirom na to da su uspjeli izboriti svoje prvo finale u povijesti KOZe.

Osim toga, Lonestarovci su dio svojih nagrada velikodušno prepustili poraženima, jer u posljednje vrijeme imaju toliko pobjeda da im je puna kapa MekPer'sa i HBO-a.

Brončana medalja pripala je ekipi Il' ćuk il' netopir predvođenoj HRT-ovom izvrsnom lovkinjom, a spomenut ću i četvrto mjesto ekipe Mama ti se kupa gola, jer mi je to sestra i jer se radi o uvjerljivo najvećem uspjehu u kvizaškoj povijesti moje obitelji.

Veliko hvala sponzorima koji su večer učinili veselijom - HBOMekPer'sCinestar, Blitz, Zmajska pivovara i Milky Whey, uz KOZa majice i bilježnice, još su jednom bogato nagradili znanje naših natjecatelja.

22.03.2016. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh