« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
POGLEDAJTE

Novi izgled dječje sobe preko noći

Kod djece, kako rastu, tako se i mijenja ono što ih zanima – bilo da je riječ o omiljenoj igrački, crtiću, sportu ili hobiju. I ponekad je zbilja teško držati korak s time jer promjene mogu biti zbilja brze

Potpuno nova soba u trenu!
Potpuno nova soba u trenu! (Dovido.hr)
Više o

stanovanje

,

novi izgled

,

dječja soba

Roditelji uvijek žele ugoditi djeci i ispunjavati im želje. Vrlo su često upravo dječje sobe pravi dokaz tome, prepune igračaka i različitih sitnica koje su djeca zaželjela i dobila u određenom trenutku. Nije rijetkost da je cijela soba uređena u jednom stilu, baš onako kako to dijete voli. Sobe ljubitelja nogometaša značajno se razlikuju od sobe ljubitelja svemira, a ista je situacija i kod onih koji najviše vole životinje.

I što onda kad se dijete predomisli?

No, kada ljubitelj nogometa preko noći postane obožavatelj svemira, tada je teško u trenu sve prilagoditi novom. Lako je promijeniti igračke i ukrase, ali što je sa zidovima? Tapete za dječju sobu su u tom slučaju idealno rješenje jer su vrlo jednostavne za postavljanje, a zahvaljujući njihovoj pristupačnoj cijeni, neće vam biti žao kada se životinjoljubac preko noći pretvori u vatrenog zagovornika pastelnih nijansi i suptilnih oblika.

Rješenje nadohvat ruke - tapete!

Tapete su dostupne u nevjerojatnom rasponu motiva, slika, boja i nijansi, od nježnih, romantičnih varijanti do vibrantnih s raznovrsnim slikama i motivima koje će vas navesti da pomislite kako se nalazite na nekom drugom mjestu. Fototapete za zid unose novu dimenziju tapete u vaš dom - jarke boje i realistični prikazi onoga što volite zadivit će i najzahtjevnije.

Stoga, kada vaše malo stvorenje promijeni svoj omiljeni hobi, sport ili neku drugu zanimaciju koja mu je u danom trenutku najvažnija na svijetu (a svi znamo kako je djeci najvažnije ono što je baš sada), ne trebate očajavati i gubiti vrijeme na razmišljanje kako mu najjednostavnije ugoditi. Ispunite svome djetetu želju, a sebi olakšajte život, i uredite mu sobu onako kako to želi.

Velik izbor za svakoga

A ako tražite mjesto koje nudi širok izbor svih vrsta tapeta, tada posjetite www.dovido.hr i nemojte se iznenaditi ako se odlučite postaviti tapete u baš sve prostorije u vašem domu, jer tolik izbor raznovrsne ponude nećete pronaći tako lako na nekom drugom mjestu.

24.09.2021. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh