« Knjiga
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
Veselimo se!

Novi hit! Skandalozni brak lady Isabelle autorice Jennifer Ashley

Naklada Neptun objavila drugi roman u povijesnom serijalu o braći Mackenzie

Skandalozni brak Lady Isabelle - Jennifer Ashley
Skandalozni brak Lady Isabelle - Jennifer Ashley (Naklada Neptun)
Više o

Naklada Neptun

,

Skandalozni brak lady Isabelle

,

Jennifer Ashley

,

Ludilo lorda Iana Mackenzieja

Nakon romana Ludilo lorda Iana Mackenzieja, u kojemu glavni junak boluje od Aspergerova sindroma, Naklada Neptun donosi nam drugi roman u serijalu o dekadentnoj braći Mackenzie - Skandalozni brak lady Isabelle.

Ovaj puta u centru pažnje nalazi se drugi po redu najmlađi brat, Mac Mackenzie i njegov kontroverzan i skandalozan brak s lady Isabellom. Mac nije ništa manje poseban od svojeg mlađeg brata, a njegov su problem sklonosti ovozemaljskim porocima. Mac je slikar koji se ne libi otvoreno iskazati svoj talent na slikama upitnog sadržaja s obzirom za doba u kojem živi.

Njegova tvrdoglavost i bezglava upornost priskrbe mu brak s uglađenom lady Isabellom, a njegova lijepa crvenokosa supruga jedina je koja ga može voditi na putu prema iskupljenju, čak i nakon što ga ostavi.

No supružnike život ponovno spoji. Opasni krivotvoritelj predstavlja se kao Mac, a Isabelli predstavlja neminovnu prijetnju. Njih će se dvoje morati udružiti kako bi razotkrili zločinca - što Macu predstavlja pravu priliku da svojoj ženi dokaže da mu je njihova ljubav važnija od njegovih slabosti.

Skandalozni brak lady Isabelle sa svojim jedinstvenim likovima bez premca je jedan od najočekivanijih povijesnih romana u Hrvatskoj i regiji.

Naklada Neptun prepoznata je kao izdavač koji svakom autoricom koju uvodi nudi nešto novo unutar žanra povijesnih ili suvremenih ljubavnih romana. Odabirom Jennifer Ashley, autorice koja maestralno zadire u dubinu karaktera svojih likova, garantira nam kvalitetu, kao i uvijek do sada. 

Na službenoj web stranici Naklade Neptun roman možete naručiti u nekoliko klikova, a pritom ga dobivate po najpovoljnijim cijenama. Nakladu Neptun možete pratiti na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu, kamo se možete obratiti s dodatnim pitanjima.

24.04.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh