« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u subotu u Boogaloou

Ovaj Ful Kul Buvljak počinje u 10:00 i traje do 17:00 sati, a zbog vremenskih uvjeta u zimskom periodu se buvljak održava u velikoj i maloj dvorani Boogaloo Cluba

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Twilight promotion)
Više o

Boogaloo

,

Ful Kul Buvljak

Nakon prošlog, vrlo uspješnog Ful Kul Buvljaka, na kojem je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta za izlagače, nastavljamo sa novim, jednim od najboljih i najzanimljivijih buvljaka u gradu a i šire, Ful Kul Buvljakom koji će se održati u subotu 23.11.2019., naravno u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.

Jedina razlika od dosadašnjih Ful Kul Buvljaka je u tome što prelazimo na novo, zimsko radno vrijeme i pomičemo sat u natrag, pa ovaj Ful Kul Buvljak počinje u 10:00 i traje do 17:00 sati.

Zbog vremenskih uvjeta u zimskom periodu se buvljak održava u velikoj i maloj dvorani Boogaloo Cluba, za razliku od proljeća i ljeta kada se održava na platou kluba.

Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u suncu, piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma na platou kluba.

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,... a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Sve u svemu - dođite!

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu
buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu.

Idući Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 21.12.2019. u Boogaloo Clubu i biti će u Novogodišnjem ruhu.

21.11.2019. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh