Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2019. 12:30:00
DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u subotu u Boogaloou

Ovaj Ful Kul Buvljak počinje u 10:00 i traje do 17:00 sati, a zbog vremenskih uvjeta u zimskom periodu se buvljak održava u velikoj i maloj dvorani Boogaloo Cluba

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Twilight promotion)

Nakon prošlog, vrlo uspješnog Ful Kul Buvljaka, na kojem je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta za izlagače, nastavljamo sa novim, jednim od najboljih i najzanimljivijih buvljaka u gradu a i šire, Ful Kul Buvljakom koji će se održati u subotu 23.11.2019., naravno u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.

Jedina razlika od dosadašnjih Ful Kul Buvljaka je u tome što prelazimo na novo, zimsko radno vrijeme i pomičemo sat u natrag, pa ovaj Ful Kul Buvljak počinje u 10:00 i traje do 17:00 sati.

Zbog vremenskih uvjeta u zimskom periodu se buvljak održava u velikoj i maloj dvorani Boogaloo Cluba, za razliku od proljeća i ljeta kada se održava na platou kluba.

Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u suncu, piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma na platou kluba.

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,... a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Sve u svemu - dođite!

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu
buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu.

Idući Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 21.12.2019. u Boogaloo Clubu i biti će u Novogodišnjem ruhu.

21.11.2019. 12:30:00
http://metro-portal.hr/novi-ful-kul-buvljak-u-subotu-u-boogaloou/122043/