« Film
objavljeno prije 13 godina
ROMANTIČNA KOMEDIJA

Novi film Woodyja Allena "Midnight in Paris" oduševio Amerikance

Midnight in Paris najuspješniji je Allenov film u Sjevernoj Americi u zadnjih 25 godina

Midnight in Paris
Midnight in Paris (Wikipedia)
Više o

Owen Wilson

,

Woody Allen

,

Midnight in Paris

Distrubiter Sony Pictures Classics objavio je da je najnoviji film Woodyja Allena "Midnight in Paris" postao ovog tjedna njegov najuspješniji film u Sjevernoj Americi u zadnjih 25 godina, prenosi Hina.

"Midnight in Paris" kojega se radnja u cijelosti događa u Parizu, već je zaradio više od 23 milijuna dolara u SAD-u i u Kanadi od početka svog prikazivanja 20. svibnja, dodaje studio u priopćenju.

Film je u ostatku svijeta - gdje je Woody Allen općenito popularniji nego u SAD-u - dosad zaradio 35,7 milijuna dolara, po specijaliziranoj internetskoj stranici IMDB.com. Redatelj kojemu je 75 godina okrenuo je svoj interes prema Europi i napustio omiljeni mu New York.

Nakon Londona ("Match Point", "Scoop"), Barcelone ("Vicky, Cristina, Barcelona") i Pariza, Allen se sada seli u vječni grad Rimu, gdje početkom srpnja počinje snimati "Bop Decameron" u kojemu će glumiti Penelope Cruz, Ellen Page, Alec Baldwin i sam redatelj.

"Hannah i njezine sestre" (1986.) i nadalje je najisplativiji Allenov film u Sjevernoj Americi, koji mu je donio 40,1 milijun dolara.

25.06.2011. 14:20:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    besplatni filmovi
    05.02.2012. 00:14
    Odličan film, svakako pogledati!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh