« Lifestyle
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
TREND

Novi broj Lider Trenda: Slavimo ljetne festivale!

Lider Trend u novom broju donosi vodič kroz ljetne destinacije na obali

Lider Trend
Lider Trend (Lider)
Više o

Lider trend

Nakon što je Rhonda Byrne sa svojom Tajnom pomela tržište self-help priručnika, javio se John C. Parkin koji je kazao svima: Jebe  mi se! Danas izgleda da je takav stav, popraćen blagim pesimizimom i najbolji. Zapravo, svjetski stručnjaci odlučili su stati na kraj pozitivistima koji su uvjereni da će 'sve biti dobro' te da budućnost ovisi o tome koliko pozitivno misli. Vjerovali ili ne, upravo je takav stav i doveo Zemljane do ovakve situacije, odnosno svjetske krize.

Dakle, valjalo bi osloboditi mrzovolju, prepustiti se pesimizmu u skladu s okolnostima i tek onda nadati najbolje. O povratku mrzovolje pišemo u ljetnom broju Lider Trenda od 9 srpnja.

Dio broja posvetili smo i ljetnim destinacijama poput Pule, Splita, Dubrovnika i Visa te predložili kakav događaj posjetiti, kakve odjevne kombinacije prirediti, što jesti, čitati i slušati.

Upravo u Dubrovniku, kao jednoj od predloženih destinacija, boravi i naša dama s naslovnice - Mara Bratoš koja je za Lider Trend odlučila progovoriti o svom stvaralaštvu, planovima i stvarima koje je inspiriraju. No to nije i jedini razgovor u novom broju. Naime, uspjeli smo ravnatelja Dubrovačkih ljetnih igara privesti na razgovor netom prije njegova odlaska na mjesto događanja. Prlender je s nama podijelilo svoje viđenje razvoja Igara te odgovorio kritičarima njegova dosadašnjeg rada.

Pošto su ljetni mjeseci idealni za roštiljanje i pivicu, donosimo priče o ćevapima koji su 'dušu dali' za roštilj te, naravno, o pivama i upoznajemo sa stvarima koje svaki pravi pivoljubac treba znati. Ljubitelji dvokotača saznat će sve što treba znati o novim modelima motocikala, a trendsetteri o novim modnim kolekcijama. Kao i svakog puta donosimo i priče o njezi i ljepoti, a dame će zasigurno zainteresirati tekst o 'sindromu iritabilnog muškarca' (SIM) koji dogovara na pitanje zašto se muškarci ponekad ponašaju kao da su u PMS-u.

Novi broj Lider Trenda u Zagrebu izlazi u četvrtak 8. srpnja, a u ostatku Hrvatske u petak 9. srpnja samo uz poslovni tjednik Lider.

Iz prijašnjih brojeva:

O bijegu u paralelne svjetove 

Modni vremeplov: Kauboji su potpetice nosili s razlogom, a dame s ljubavlju

Cipele su najbolji stilski potpis

08.07.2010. 09:14:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh