« Biznis
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Novi broj Lider trenda od 9. travnja samo uz poslovni tjednik Lider

Lider trend otkriva novosti iz svijeta koji graniči s poslovnim na jedinstven i zanimljiv način

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Liderpress)
Više o

Lider Press

,

Lider trend

U novom izdanju Liderovog mjesečnika posvećenom kvaliteti življenja, Lider Trendu, istražili smo fenomenologiju humora i zašto je liječenje nezdrave svakodnevnice humorom izostalo u moderno vrijeme.

Tko je vlasnik ormara vrijednog 22 milijuna eura otkriva nam dopisnik iz Austrije Milan Ilić

Zašto su modni kreatori odlučili sa žena skinuti neudobne korzete i sašiti haljine koje prate liniju tijela te koje su ih poznat žene popularizirale donosi rubrika „Modni vremeplov".

Jelena Popović Volarić, pored svoje redovne kolumne 'Vježbanje stila', piše i o snazi crvenog ruža i odgovara na pitanje zbog čega su žene, još od starih egipatskih vladarica, toliko fascinirane tom malom stvarčicom iz kozmetičke torbice.

Ljubitelji kozmetike moći će saznati kako 'otključati' vlagu i hidratizirati svoje lice, dok će pravi gurmani zacijelo uživati u novoj priči Ive Kozarčanina o malim tajnama samoborskog mesara Davora Koprivnjaka. .

Za provode su nekako zainteresirani Tomo Ricov i Tomo in Der Muhlen koji pod imenom Tom Tom Music nastupaju u zagrebačkom restoranu People's. Osim što donose zvukove funka i soula, baš kao u stara dobra vremena kultnog kluba Kulušić, zainteresirani su i za pronalazak mladih glazbenih talenata s potencijalom.

Ne propustite nabaviti svoj primjerak Lider trenda na svim kioscima od 9. travnja samo uz poslovni tjednik Lider.

08.04.2010. 13:36:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh