« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Novi AOC multimedijski monitori

AOC, kao jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora lansirao je raznoliku liniju monitora koja ide u korak s trendovima i prilagođava se svakom pojedinom korisniku

Nova čudesna linija multimedijskih monitora
Nova čudesna linija multimedijskih monitora (AOC)
Više o

AOC

,

monitori

,

multimedijski monitori

Obilje dostupnih streaming usluga promijenile su navike korisnika i definiciju kućne zabave. Gledajući unazad, namjena monitora se značajno promijenila s obzirom na rastuće zahtjeve korisnika na osnovu kojih su monitori prerasli u multimedijsko središte svih vrsta sadržaja.

Iz tog razloga, AOC, kao jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora lansirao je raznoliku liniju monitora koja ide u korak s trendovima i prilagođava se svakom pojedinom korisniku. Zahvaljujući ambicioznom pristupu stručnjaka za istraživanje i razvoj u AOC-u, novi monitori dolaze s inovativnim značajkama i otvaraju novi svijet multimedijskih mogućnosti.

Ovo su neki od značajnijih modela iz nove AOC linije monitora koji su dizajnirani za stvaranje tog jedinstvenog multimedijskog doživljaja:

U3477PQU: Prostrani 34-inčni 21:9 WQHD monitor izvrstan je za gledanje omiljenih filmova, a uz UltraWide rezoluciju 3440 x 1440 U3477PQU prvak je i u multitaskingu.

I2473PWY: Moderan 24-inčni Full HD monitor s integriranim Onkyo zvučnicima pruža jedinstveno filmsko iskustvo. I2473PWY podržava MHL i Miracast koji omogućuju jednostavno povezivanje s mobilnim uređajima i gledanje omiljenih sadržaja na ekranu monitora u punoj veličini.

E1759FWU: Prijenosni 17-inčni zaslon proširuje vidno polje s drugim ekranom. Time pruža maksimalnu produktivnost uz samo jedan kabel za napajanje i prijenos podataka.

Kućno kino

Kada se razmišlja o pravom filmskom doživljaju, ne događa se često da je monitor jedna od prvih asocijacija. Međutim, rastuća popularnost streaming i video-na-zahtjev usluga pretvorila su osobna računala u istinske medijske centre. Online pristup video sadržajima kao i brzi razvoj računalne tehnologije, monitore su učinili neophodnim dodacima televizorima.

Kako bi zvuk pratio uvriježeno besprijekornu sliku, mnogi monitori dolaze i s linijom snažnih zvučnika. Zahvaljujući tome, sofisticirana kućna zabava više ne zahtjeva vanjsko audio podešavanje što znači dodatno smanjivanje troškova i manje zatrpavanje prostora. Ljubitelji kino ambijenta ujedno mogu uživati i u nedavno lansiranim 21: 9 monitorima zbog njihovog prostranog ekrana i različitih izvora signala što u konačnici osigurava vrhunsku rezoluciju slike i jačinu zvuka.

Mobilni sadržaj u visokoj rezoluciji

Svima je poznat trenutak dolaska s odmora uz nezaobilazno pokazivanje fotografija obitelji i prijateljima. Na osnovu toga nije teško zaključiti da su mobilni sadržaji s vremenom postali primarni izvor zabave. Jedino što predstavlja problem je ograničena veličina ekrana mobilnih uređaja koja često ograničava iskustvo gledanja.

Međutim, tehnologije, kao što je MHL pretvara monitore u idealne pratitelje kada je u pitanju prenošenje mobilnih sadržaja na veći zaslon visoke rezolucije. MHL ili Mobile High-Definition Link omogućuje izravno povezivanje kompatibilnih Android mobilnih uređaja na monitor projicirajući sadržaj, poput sofisticiranih igara, na većem zaslonu.

Jednom povezan, mobilni uređaj se može istovremeno puniti, a mnogi monitori čak dopuštaju bežično prenošenje sadržaja s mobilnog uređaja zahvaljujući Miracast tehnologiji. Prema tome, dijeljenje fotografija, video isječaka i glazbe nikada nije bilo jednostavnije.

Besprijekorni doživljaj gledanja bez obzira gdje se nalazili

Moderna radna okruženja zahtijevaju fleksibilno podešavanje monitora pogodnog za razne aktivnosti kao što su prezentacije, pregledavanje dokumenata, komuniciranje s klijentima putem poruka i e-mailova i mnogih drugih oblika poslovne komunikacije. Takve situacije često zahtjevaju dodatni prostor za monitor što je osobito teško postići izvan ureda.

AOC ima rješenje uz USB monitore koji omogućuju poslovnim korisnicima da uspostave sveobuhvatno radno okruženje bez obzira gdje se nalazili pritom osiguravajući jednostavno rješavanje poslovnih situacija kao što je dijeljenje informacija s klijentima na dodatnom zaslonu.

07.04.2015. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh