« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
PROBLEMI ZA GLUMCA

Nove optužbe za seksualno napastovanje protiv Travolte

Javio se i drugi maser koji tvrdi da ga je Travolta "dirao po nogama i genitalijama", pokušavajući ga navesti na seks tijekom masaže koju mu je pružao

Fotografija vijesti
Više o

John Travolta

,

seksualno napastovanje

Nakon što je nedavno jedan neimenovani maser optužio slavnog Johna Travoltu za seksualno napastovanje, teškim se optužbama pridružio još jedan njegov kolega, tvrdeći da ga je glumac pokušao natjerati na spolni odnos, prenosi Hina.

Prema tužbi podnijetoj sudu u Los Angelesu, glumac koji se proslavio filmovima "Groznica subotnje večeri", "Briljantin" i "Pakleni šund", napastovao je masera tijekom privatne masaže u Beverly Hills hotelu 16. siječnja.

Travoltin glasnogovornik izjavio je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog navodnog napastovanja "čista izmišljotina".

Glasnogovornik je ustvrdio kako Travolta nije ni bio u Kaliforniji u vrijeme kada se događaj navodno zbio, te da je tužiteljev odvjetnik podnio tužbu radi "15 minuta slave". Travolta očekuje da sud neće prihvatiti tužbu i tužit će tužitelja i njegova odvjetnika, najavio je glasnogovornik.

No, sada se javio i drugi maser koji tvrdi da ga je Travolta "dirao po nogama i genitalijama", pokušavajući ga navesti na seks, tijekom masaže koju mu je pružao u glumčevoj sobi u Atlanta hotelu 28. siječnja.

Glasnogovornik odbacuje i drugu optužbu, tvrdeći da je i ona jednako "apsurdna i ridikulozna" kao i prva, te da će Travolta sigurno dobiti svoju zadovoljštinu na sudu.

S druge strane, tužiteljev odvjetnik Okorie Okorocha rekao je Reutersu da mu se nakon podizanja inicijalne tužbe javilo više potencijalnih Travoltinih žrtava sa sličnim pritužbama.

"Tužit ću ga za svaku pojedinu žrtvu. G. Travolta mogao je dosad izbjegavati pravdu i pokušat će to raditi i dalje, no ja mu se ne bojim suprotstaviti", izjavio je Okorocha.

09.05.2012. 07:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh