« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
TEŠKE OPTUŽBE

Maser optužio Johna Travoltu za seksualno napastovanje

"Ta je tužba čista izmišljotina i laž. Ništa od navedenoga u njoj nije se dogodilo", reagirao je Travoltin glasnogovornik u priopćenju koje prenosi časopis People

Fotografija vijesti
Više o

John Travolta

,

seksualno uznemiravanje

,

seksualno napastovanje

Optužbe masera koji od mog klijenta traži dva milijuna dolara odštete zbog navodnog napastovanja čista su izmišljotina, rekao je odvjetnik američkog glumca Johna Travolte, prenosi Hina.

Po toj tužbi podnijetoj sudu u Los Angelesu, glumac koji se proslavio filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Pakleni šund", napastovao je masera i htio ga privoliti na spolni odnos.

Po tom dokumentu koji je objavila mrežna stranica specijalizirana za novosti iz svijeta slavnih TMZ, Travolta se s maserom, kojega je plaćao 200 dolara po satu, prvi put sastao 16. siječnja u svom luksuznom automobilu.

Zatim ga je povezao u Beverly Hills Hotel, gdje ga je maser, čije ime nije objavljeno, masirao sat vremena. Nakon toga mu je Travolta predložio da on masira njega, ali je maser odbio rekavši kako s klijentima ne smije stupati u spolne odnose.

Glumac (58) ga je tada nazvao "gubitnikom" i za sat masaže mu ponudio dvostruku cijenu od uobičajene, nakon čega je otišao, isto po tekstu tužbe.

"Ta je tužba čista izmišljotina i laž. Ništa od navedenoga u njoj nije se dogodilo", reagirao je Travoltin glasnogovornik u priopćenju koje prenosi časopis People i drugi američki mediji.

Glasnogovornik tvrdi da Travolta nije ni bio u Kaliforniji u vrijeme kada se događaj navodno zbio. "Tužiteljev odvjetnik je podnio tužbu radi 15 minuta slave", dodaje se u priopćenju.

"John očekuje da sud neće prihvatiti tužbu i tužit će tužitelja i njegova odvjetnika", zaključio je.

08.05.2012. 11:05:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh