« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
MLADI HNS-A:

Novac iz 24 vladine afere veći od milijun prosječnih bruto plaća

Novac iz afera mogao je biti utrošen za 300 kilometara autoceste, 50 tisuća POS-ovih stanova, 300 škola, pet tisuća vrtića, isplatu osam mjeseci mirovina

Fotografija vijesti
Više o

Vlada

,

HNS

,

afere

,

Mladi HNS

Mladi zagrebačkog ogranka HNS-a u subotu su na Cvjetnom trgu organizirali akciju pod nazivom "Dosta je!" kojom, kako ističu u priopćenju, žele upozoriti na štetnost politike HDZ-a u posljednja dva desetljeća, zbog koje Hrvatska bilježi rekordne stope nezaposlenosti, (pre)zaduženosti i negativne gospodarske trendove, piše Hina.

Radi se o nacionalnoj akciji koju od 1. travnja Mladi HNS-a rade po cijeloj Hrvatskoj i koja će obuhvatiti ukupno 55 gradova. U sklopu akcije Mladi HNS-a su objavili letak s popisom 24 afere za koje tvrde da su hrvatsku državu i narod oštetile za približno 10 milijardi kuna.

"To su učinili baš oni koji uporno i krajnje licemjerno ističu u javnosti svoje veliko domoljublje i rodoljublje, a zapravo su opljačkali budućnost mladih u državi", ističu u priopćenju.

Dodaju da je taj novac mogao biti utrošen za 300 kilometara autoceste, 50 tisuća POS-ovih stanova, 300 škola, pet tisuća vrtića, milijun i 300 tisuća prosječnih bruto plaća ili osam mjeseci mirovina svim hrvatskim umirovljenicima.

14.05.2011. 23:01:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh