« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
SJAJNO

Nova sezona u Plesnom centru Tala

Po uzoru na otvorene plesne centre u inozemstvu, Plesni centar Tala nudi širok raspon programa i plesnih tehnika pod vodstvom školovanih pedagoga

Sjajni plesni programi
Sjajni plesni programi (Arhiva)
Više o

hip hop

,

suvremeni ples

,

plesni Centar Tala

,

upisi

,

jazz dance

,

street dance

Počeli su upisi u sve plesne programe jednog od zasigurno najpoznatijih plesnih centara u Hrvatskoj, Plesnog centra Tala.

Svakim danom u periodu od 2. - 13. rujna 2013., od 18 do 20 sati možete doći u Odransku 1, obaviti upise u novu školsku godinu i dobiti sve potrebne informacije.

Po uzoru na otvorene plesne centre u inozemstvu, Plesni centar Tala nudi širok raspon programa i plesnih tehnika pod vodstvom školovanih pedagoga s dugogodišnjim iskustvom, još uvijek aktivnih u kazališnom i umjetničkom radu (dječje plesne radionice, jazz dance, jazz 4 ladies, musical jazz, suvremeni ples, balet, hip-hop, commercial street dance, L.A. New Style, breakdance, funk, step, masterclass, plesni fitness samo su neki od programa).

Odlična lokacija plesnog centra (Odranska 1) u kombinaciji s četiri dvorane za vježbanje (300 m2), predprostorom, opremljenim svlačionicama, tuševima, sanitarnim čvorovima te ostalim sadržajima, stvaraju ugodnu atmosferu kao stvorenu za nezaboravan plesni doživljaj. Prostor je otvorenog tipa što znači da je dostupan svima - početnicima i profesionalcima, rekreativcima, djeci, mladeži i odraslima, svim ljubiteljima plesa i onima kojima će ples postati nezaobilazan dio života.

Prije upisa svi su dobrodošli na plesni sat u TALA centru kako bi se informirali o pojedinoj plesnoj tehnici te uz savjetovanje stručnjaka pronašli grupu koja  vam najbolje odgovara. Polaznici se, s obzirom na predznanje i plesno iskustvo, dijele u odgovarajuće grupe. 

Sve dodatne informacije možete pronaći na www.tala.hr

05.09.2013. 12:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh