« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DISCOVERY

Nova sezona Razbijača mitova na Discoveryju

Ekipa Razbijača mitova sprema testirati nezaboravne prizore iz filmova o India­ni Jonesu, što uključuje i eksperimente vezane uz njegov legendarni bič

Mythbustersi idu dalje
Mythbustersi idu dalje (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Mythbusters

,

razbijači mitova

Discovery Channel započinje s emitiranjem 10. sezone popularnog serijala Raz­bijači mitova od nedjelje 5. srpnja u 16:15. Razbijači mitova provjera­vaju popularne mitove i urbane legende koristeći se znanošću da bi odvojili či­njenice od fikcije.

Sezona će se otvoriti emisijom posvećenom Indiani Jonesu. Ekipa Razbijača mitova sprema testirati nezaboravne prizore iz filmova o India­ni Jonesu, što uključuje i eksperimente vezane uz njegov legendarni bič.

U sasvim novom serijalu koji se sastoji od deset epizoda čekaju vas još mnoga iznenađenja. Adam i Jamie bit će brzi i znatiželjni. S gasom do daske i gumama koje cvile i dime se, uhvatit će se u koštac s dvije priče iz svijeta uličnih utrka.

Osim toga pažljivo će proučiti TV seriju The A-Team i, između ostalog, istražiti je li doista moguće izraditi funkcionalni top od starih i odbačenih stvari koje se nalaze u jednoj staji. Gledajte Razbijače mitova kako bi vidjeli kako se automo­bil pretvara u motocikl, a bicikl u plovilo, a očekuje vas i specijal posvećen Sim­psonima.

02.07.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh