« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Internet čini čuda

Nova sexy djevojka Tommyja Leeja

Talijanka bi mogla biti dostojna zamjena već ocvaloj Pameli Anderson

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (The Sun)
Više o

Tommy Lee

,

Chiara Salvade

,

seksi plavuša

Chiara Salvade tvrdi kako hoda s poznatim bubnjarom već nekoliko mjeseci. Tommy ju je dodao na listu prijatelja na svojem MySpace profilu.

˝Tommy Lee je uvijek bio moj idol, pravi seks simbol baš po mojem ukusu. Nisam mogla vjerovati da razgovaramo kada me dodao kao prijatelja. Rekao mi je da je impresioniran mojim fotografijama te da me želi upoznati. Pitao me od kuda sam i čime se bavim˝, prisjeća se Chiara.

Njihova veza zahuktala se zahvaljujući internetu i modernoj informatičkoj tehnologiji. ˝Počeli smo se viđati preko web kamere, satima bi pričali i gledali se, sve dok nam to nije postalo nedovoljno. Željeli smo se naći u stvarnom svijetu. Stoga smo dogovorili susret u Milanu, a nakon toga smo se nalazili nekoliko puta. Poveo me na turneju s Motley Crueom i na kraju zaprosio˝, ushićeno dodaje zanosna plavuša.

Paparazzi su ih snimili zajedno u Italiji, premda je Tommy tvrdio kako su samo dobri prijatelji. Bubnjarov brak s bivšom zvijezdom Baywatcha, Pamelom Anderson, bio je jedan od najbizarnijih u Hollywoodu. Vjenčali su se 1995. nakon mjesec dana poznanstva, a nedugo zatim na internet je dospjela njihova snimka seksa. Razvod je uslijedio 1998., a iz braka imaju dvoje djece.

09.10.2009. 14:58:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh