« Spektakli
objavljeno prije 13 godina
nicolas cage:

Život mi je postao dosadan - i to mi se sviđa!

Nicolas Cage koji je nedavno završio snimanje novog filma s Monicom Bellucci ekskluzivno za Metro World News

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Monica Bellucci

,

Nicolas Cage

,

“The Sorcerer’s Apprentice”

Nicolas Cage danas je već glumac s dugačkim stažom i popriličnim brojem filmskih uloga. Iako ga na filmskom platnu u posljednje vrijeme više ne viđamo toliko često, on radi punom parom i s nestrpljenjem očekujemo njegove nove filmove.

Mnogi kažu da je njegov karakter zaslužan za njegove uloge u komedijama, a posebice njegov glas. Nicolas kaže da mu je sve to došlo prirodno. Kaže da je to njegov glas pod stresom - ako se, na primjer, nije dovoljno naspavao, jednostavno počne podizati glas za oktavu ili dvije što ga natjera na smijeh jer to zvuči urnebesno smiješno!

U posljednje vrijeme više glumi u akcijskim filmovima. Na pitanje nedostaje li mu komedija kaže da zapravo nije šaljiv tip, ali voli neku zanimljivu situaciju kojoj će se nasmijati.

Iako dolazi iz obitelji glumaca i filmaša, kaže da to nije utjecalo na njegov izbor karijere. Već kao dijete znao je da želi biti glumac. Otac mu je sagradio drveni dvorac pokraj kuće i tamo bi znao provoditi vrijeme maštajući da je netko drugi, primjerice vitez ili astronaut, i smatra da je već tada njegov put bio određen.

Nicolas je bio poznat i kao veliki obožavatelj automobila i motora, ali više ga to ne zanima toliko. Život mu je, kako kaže, počeo ići jednim poznatim, određenim tokom i to mu se sviđa. Čak više uopće ne vozi aute!

Nedavno je završio snimanje filma "The Sorcerer's Apprentice" u kojem mu je partnerica bila zanosna Talijanka Monica Bellucci za koju ima samo riječi hvale. Jako mu se sviđa jer je dama s velikim srcem i, kako kaže, užitak je s njom raditi.

Na kraju se osvrnuo na mogućnost redateljske karijere. Prije nekoliko godina već je režirao film "Sonny" i vrlo rado bi našao vremena za još redateljskih poduhvata, što zasad nije u mogućnosti jer ima previše obaveza. Ako se ikad odluči na takvo što, želimo mu puno sreće!

Piše: Talia Soghomonian/Metro France
10.10.2009. 08:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh