« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
K-3

Nova perjanica digitalne K serije - Pentax K-3

Nova zvijezda PENTAX digitalne K serije s arsenalom novih tehnologija i novim anti-aliasing simulatorom

Moćna nova mašina iz Pentaxa
Moćna nova mašina iz Pentaxa (Pentax)
Više o

karakteristike

,

Pentax K-3

,

digitalni SLR fotoaparat

PENTAX RICOH IMAGING COMPANY i NEO ORBIS vam sa zadovoljstvom predstavljaju Pentax K-3 digitalni SLR fotoaparat. Ovaj novi model, koji je razvijen kao nova perjanica PENTAX digitalne K-serije, pun je naprednih funkcija i korisničkih opcija za optimizaciju kvalitete slike, operativnost i korištenje u raznolikim i zahtjevnim uvjetima snimanja.

Dizajniran za pružanje top preformansi u K seriji, K-3 ima razvijen arsenal naprednih značajki koje uključuju: reprodukciju slike u visokoj rezoluciji s približno 24 efektivnih megapiksela; sustav autofokusa u 27 točaka; brzo kontinuirano snimanje od približno 8.3 slike u sekundi; preciznu kontrolu ekspozicije s novo dizajniranim RGB senzorom mjerenja svjetla od 86,000 piksela; novi veliki LCD monitor visoke rezolucije i optičko tražilo s najvećom svjetlinom i jasnoćom u svojoj klasi.

Novi anti-aliasing simulator - inovativna funkcija razvijena za K-3 - omogućuje korisniku efikasno minimiziranje moiré efekta bez instaliranja optičkog anti-aliasing filtera na aparat. To korisniku pruža mogućnost izbora snimanja s filterom ili bez njega za danu scenu ili subjekt. K-3 dolazi s poboljšanim značajkama snimanja filmova i funkcijama povezivanja s pametnim uređajima.Već dokazano kvalitetno kućište otporno na prašinu i vremenske uvjete, osigurava pouzdane i odlične rezultate na terenu.

PENTAX K-3 bit će dostupan i kao Premium srebrno izdanje*, ali lansiranje će biti ograničeno na svega 2.000 komada diljem svijeta. Limitirano izdanje K-3 dolazi sa srebrnim tijelom i gripom što ga čini savršenim za kombiniranje sa srebrnim verzijama objektiva Limited serije. Ovo specijalno pakiranje također uključuje ekskluzivni kožni remen i dodatnu bateriju.

PENTAX K-3.DSLR fotoaparat K-3 na hrvatsko tržište dolazi krajem listopada 2013. Preporučena maloprodajna cijena za model PENTAX K-3 s weather resistant objektivom 18-55mm WR je 9.999 kn.

09.10.2013. 13:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh