« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Nova koncertna sezona u Muzičkoj akademiji

Prvi koncert ciklusa Mozart - sonate za klavir održat će se u ponedjeljak, 16. listopada 2017. s početkom u 19:30 sati

Sjajna nova sezona
Sjajna nova sezona (Muzička akademija)
Više o

Muzička akademija

,

koncertna sezona

,

dvorana Blagoje Bersa

Ciklusi Mozart - sonate za klavir i Vivant professores novi su koncertni ciklusi koje će uz još tri ciklusa (Vivat academia, Orguljski festival Anabasis i Virtuoso) Muzička akademija u Zagrebu ponuditi ljubiteljima glazbe u svojim dvoranama.

U sklopu ciklusa Mozart - sonate za klavir nastavnici pododsjeka za klavir obligatno Odsjeka za klavir, čembalo i orgulje izvest će sve klavirske sonate W. A. Mozarta, uključujući i one za klavir četveroručno i sonatu za dva klavira. Bit će to prvo integralno predstavljanje ovog dijela Mozartovog opusa kako studentima tako i široj publici.

Ciklusom Vivant professores želja nam je predstaviti umjetničke kvalitete i izvrsnosti nastavnika Muzičke akademije koja u svojim redovima ima neke od ponajboljih hrvatskih glazbenika i umjetnika. Nadamo se da će publika uživati u sjajnim interpretacijama i vrhunskim solističkim i komornim recitalima naših profesora.

Prvi koncert ciklusa Mozart - sonate za klavir održat će se u ponedjeljak, 16. listopada 2017. s početkom u 19:30 sati, a u utorak, 17. listopada 2017. u 19:30 sati pijanist prof. Hari Gusek održat će prvi koncert u ciklusu Vivant professores. Cijena ulaznice za svaki koncert iznosi 20 kn.

U radno vrijeme blagajne dvorane Blagoje Bersa može se nabaviti i pretplatnička kartica koja objedinjuje 20 koncerata ciklusa Vivat academia, Vivant professores i Mozart - sonate za klavir po cijeni od 200 kn.

13.10.2017. 17:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh