« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Nordeus predstavlja novu mobilnu igru - SPELLSOULS: DUEL OF LEGENDS

Upakirana u trominutne borbe, igra je kombinacija pažljivog planiranja, adrenalinskog intenziteta i dobro tempirane strategije

Spellsouls: Duel of Legends
Spellsouls: Duel of Legends (Nordeus)
Više o

Nordeus

,

mobilne igre

,

gameplay

,

Spellsouls

,

Duel of Legends

Nordeus, neovisna tvrtka za razvoj igara, danas je najavila novu mobilnu igru Spellsouls: Duel of Legends, MOBA-u baziranu na kartama, koja kombinira intenzitet real-time PvP borbi s kompleksnošću strategije.

Kreatori Top Elevena, najpopularnije sportske igre za mobilne platforme, koju je igralo više od 150 milijuna igrača diljem svijeta, na novoj igri su radili prethodne dvije godine. Spellsouls: Duel of Legends je u softlaunch fazi i trenutno je dostupan u osam zemalja.

U igri Spellsouls, Nordeus nagrađuje pametne strateške odluke i teži da unese natjecateljski intenzitet i inovativan gameplay u PvP magijske duele. Riječ je o potpuno novom naslovu koji obiluje moćnom grafikom i oživljava high fantasy svijet.

Radnja je smještena u drevno kraljevstvo Eldonia, u kome se heroji otimaju oko moći. Igrači će zakoračiti u uzbudljivo, natjecateljsko iskustvo, izabrati svog heroja, sakupljati i unaprjeđivati magije i graditi najsmrtonosnije špilove karata koje će koristiti u borbi. Dvije protivnička heroja suočit će se u žestokim borbama s elementima MOBA akcije i magija baziranih na kartama. Igrači će slati podanike kroz gornje i donje portale i na taj način se natjecati s protivnicima diljem svijeta

Upakirana u trominutne borbe, igra je kombinacija pažljivog planiranja, adrenalinskog intenziteta i dobro tempirane strategije. Od igrača ovisi hoće li osmisliti dovoljno inovativnu taktiku koja će ga odvesti do pobjede i pozicionirati na sam vrh rang liste.

"Spellsouls je izgrađen na našem umijeću u kompetitivnom gejmingu i s ciljem da igračima pružimo pravu kombinaciju žanrova - balans između akcije i strateške umješnosti," izjavio je Ivan Stojisavljević, CTO i suosnivač Nordeusa. "U Spellsouls smo utkali mnogo znanja i stručnosti koje smo stjecali godinama razvijajući i unaprjeđujući Top Eleven, kao i ostale igre; a AAA produkcija i visoka angažiranost igrača su nam dva najveća prioriteta."

Spellsouls: Duel of Legends je trenutno u soft launch fazi i za sada je dostupan samo na iOS uređajima, u određenim zemljama, među kojima su: Tajvan, Kanada, Hrvatska, Australija, Novi Zeland, Norveška, Švedska i Nizozemska. Više detalja o Spellsouls: Duel of Legends kao i sve novosti i najave kada je u pitanju igra, biće objavljene u bliskoj budućnosti. Da biste se predregistrirali i dobili obavijest o dostupnosti igre u vašoj zemlji,  posjetite www.spellsouls.com. Za sve novosti o Nordeusu i Spellsoulsu, slijedite facebook.com/spellsouls i twitter.com/playspellsouls.

26.01.2017. 14:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh