« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SP BRAZIL 2014

Njemačka pobijedila Francusku za polufinale SP-a

Dvadesetak minuta prije kraja se napokon pošteno zakuhalo i Francuzi su stisnuli Nijemce koji su se organizirano branili, a rijetke lopte koje su prošle u kazneni prostor lovio je sveprisutni Neuer

Mueller je promašivao, no Hummels je pogodio
Mueller je promašivao, no Hummels je pogodio (Arhiva)
Više o

četvrtfinale

,

Njemačka Francuska

,

Mats Hummels

Njemačka je pobijedila Francusku 1:0 golom Matsa Hummelsa u 13. minuti susreta i prošla u polufinale Svjetskog prvenstva nakon napete i zanimljive utakmice.

Njemačko rano vodstvo presjeklo je Francuze koji su veći dio prvog poluvremena izgledali prilično izgubljeno na terenu, bez pravog vođe koji bi povezao konce igre. Više manje se sve svodilo na pronalaženje Benzeme koji bi onda trebao riješiti stvar.

Ista stvar se nastavila i početkom drugog poluvremena, no dvadesetak minuta prije kraja se napokon pošteno zakuhalo i Francuzi su stisnuli Nijemce koji su se organizirano branili, a rijetke lopte koje su prošle u kazneni prostor lovio je sveprisutni Neuer.

Njemačka hobotnica skinula je i dvije velike prilike Francuzima, drugu već u sudačkoj nadoknadi koja bi, da je Benzema bio uspješniji, odvela utakmicu u produžetke.

Nijemci sad mirno čekaju rezultat kasnije večernje utakmice Brazila i Kolumbije. 

Sve rezultate SP u Brazilu i parove četvrtine finala pogledajte ovdje.

04.07.2014. 20:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh