« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana
SJAJNO

Niz Huawei Masterclass radionica u rujnu

Ovog rujna naučite sve o Huawei pametnim uređajima i osvojite vrijedne nagrade

Uključite se i vi!
Uključite se i vi! (Huawei)
Više o

nagrade

,

Huawei

,

Masterclass radionica

Huawei će u mjesecu rujnu održati niz Huawei Masterclass radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako napraviti savršenu mobilnu fotografiju. Promocije će se održati unutar Sancta Domenica trgovina smještenih unutar najpoznatijih zagrebačkih šoping-centara, a točnu lokaciju, datum i vrijeme održavanja pojedine radionice možete pročitati u nastavku:

  • Sancta Domenica CCOE - 8.9., petak, od 18-20h

  • Sancta Domenica CCOW - 15.9., petak, od 18-20h

  • Sancta Domenica Arena Park - 23.9., subota, od 10-12h

  • Sancta Domenica Garden Mall - 29.9., petak, od 18-20h

Predstavnici Huaweija će svima okupljenima prezentirati inovacije HUAWEI P60 Pro mobilne kamere, koja i dalje nosi titulu najbolje mobilne kamere na svijetu, prema DXOMARK-u. Uz to, Huawei će svima pokazati i dodatne trikove pri korištenju telefona te će odgovoriti na pitanja vezana za instaliranje aplikacija.

Osim pametnih telefona, Huawei veliki naglasak stavlja i na razvoj tehnologije pametnih satova, stoga će u sklopu Masterclassa biti održana i prezentacija najzanimljivijih funkcija najnovijih uređaja Huawei serije pametnih satova - Watch 4 i Watch Ultimate.

Predstavnici Huaweija će sa zadovoljstvom odgovoriti na sve upite znatiželjnih posjetitelja te će svaki od njih po završetku radionice dobiti i prigodan Huawei poklon.

HUAWEI P60 Pro - jedinstveni spoj tehnologije i estetike

HUAWEI P60 Pro opremljen je XMAGE tehnologijom - najnovijom Huawei tehnologijom mobilnih kamera koja mu omogućuje napredne mogućnosti fotografiranja. Uređaj sadrži prvu telefoto kameru s ultra osvjetljenjem u industriji, što korisnicima omogućuje stvaranje prekrasnih noćnih i makro fotografija. Osim naprednih tehnologija, uređaj krasi jedinstveni dizajn biserne teksture, a zahvaljujući posebnom Rococo Pearl načinu izradu, svaki uređaj je jedinstven.

Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom, a sadrži 4815 mAh bateriju s 88 W HUAWEI SuperCharge tehnologijom koja uređaj puni do 50% u svega 10 minuta.

Watch 4 - Sveobuhvatno praćenje zdravlja i vrhunski materijali izrade

Novi pametni satovi WATCH 4 serije - HUAWEI WATCH 4 i WATCH 4 Pro, mogu se pohvaliti vrhunskim futurističkim estetskim dizajnom uparenim s najnaprednijim paketom značajki upravljanja zdravljem. HUAWEI WATCH 4 Pro ima kućište od titanija, dok sferično safirno staklo na brojčaniku sata dodaje dašak elegancije s izdržljivošću kako bi podnio svakodnevno nošenje i habanje. HUAWEI WATCH 4 dolazi s crnim dizajnom kućišta od nehrđajućeg čelika i s 3D zakrivljenim staklom koje donosi aerodinamičnu estetiku za futuristički stil

Nadograđena eSIM funkcija omogućuje neovisne pozive i slanje poruka, dok će se funkcija Super Link povezati s pametnim telefonima i slušalicama na istom računu, tako da korisnici mogu primati pozive, kontrolirati reprodukciju glazbe i daljinski snimati fotografije sa svog sata. Huaweijeva prva aplikacija za karte za pametne satove, Petal Maps Watch Edition, pruža usluge navigacije bez potrebe za pametnim telefonom. Čak podržava sinkronizaciju u stvarnom vremenu i podsjetnike vibracijom tako da je praktičniji kada vježbate.

Watch Ultimate - najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova

Watch Ultimate pametni sat utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog. Zahvaljujući Expedition Mode načinu rada i vodootpornosti na razni do 100 metara, ovaj sat ima izdržljive mogućnosti i omogućava obilje korisnih funkcija u najizazovnijim uvjetima.  

02.09.2023. 14:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh