« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
NIVEA

NIVEA Q10 i Q10 MultiPower proizvodi

Pobijedite vidljivost celulita i pružite koži dodatnu hidrataciju te preplanuli ten uz NIVEA Q10 i Q10 MultiPower proizvode

Nivea Q10
Nivea Q10 (Arhiva)
Više o

Nivea Q10

,

NIVEA Q10 Power

Koliko god jedva čekamo toplije vrijeme, sunce i barem kratki bijeg na more, postoji jedna stvar koja svim ženama ususret ljetu predstavlja problem. Oblačenje ljetnih lepršavih haljina i bikinija znači i izlaganje svog tijela i suočavanje sa malim nedostacima na njemu.

Koliko god se trudile tijekom godine i vježbanjem pripremale za taj period u godini, nije lako riješiti se celulita i strija. Ako se bojite da ove godine niste krenuli na vrijeme s pripremama kože i tijela za ljetnu sezonu NIVEA vam donosi dva proizvoda koja će vam u tome pomoći.

Osim vježba za stražnjicu, noge i trbuh, rezultate donosi i NIVEA Q10 MultiPower krema za učvršćivanje kože tijela s koenzimom Q10 i ekstraktom soje. Idealna za svakodnevnu njegu za noge, stražnjicu i trbuh koja će učvrstiti vašu kožu u roku 2 tjedna i pružiti svakodnevnu intenzivnu hidrataciju. Brzo se upija i izvrsno miriše te odmah nakon nanošenja ostavlja osjećaj glatke i podatne kože. Za najbolje rezultate svakodnevno nanesite na cijelo tijelo i redovno umasirajte u dijelove tijela kojima je potrebna dodatna njega.

  • Učvršćuje kožu unutar 2 tjedna.

  •  Svakodnevnom uporabom podupire elastičnost kože.

  •  Intezivna hidratacija koja traje 24 sata.

  •  Pruža osjećaj glatke i podatne kože.

Elastična koža s manje strija san je svake žene i upravo to će vam omogućiti NIVEA Q10 Multi Power ulje za tijelo. Ovo svestrano ulje božanstvene teksture ima čak 7 učinaka: učvršćuje kožu u 2 tjedna, smanjuje vidljivost strija, ujednačava izgled kože, poboljšava njenu elastičnost, intenzivno je hrani te je čini mekom i glatkom. Zvuči nevjerojatno? Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove, a vaša će koža biti svilenkasto meka već nakon prve upotrebe! Tajna njegove učinkovitosti krije se u jedinstvenoj formuli obogaćenoj koenzimom Q10 te uljem makadamije i avokada.

  • Čini kožu vidljivo zategnutom u 2 tjedna.

  • Smanjuje vidljivost strija.

  • Ujednačava izgled kože i poboljšava elastičnost.

  • Intenzivno hrani kožu, čineći je mekom i glatkom.

  • Pogodno za trudnice i za opuštajuće masaže.

Za predivan osjećaj na koži koji traje cijeli dan i dodatno učvršćivanje isprobajte i NIVEA Q10 losion i mlijeko za učvršćivanje kože tijela s naprednim "energetskim kompleksom" koji sadrži koenzim Q10 i vitamin C. Formula NIVEA Q10 losiona i mlijeka za tijelo potiče obnavljanje stanica u vašoj koži i čini ju čvršćom i podatnijom u svega 10 dana.

  • Intenzivno hidratiziraju i hrane kožu.

  • Obogaćeni s koenzimom Q10 i vitaminom C.

  • Čvršća koža je vidljiva već nakon 10 dana redovite upotrebe.

Ne morate čekati ljeto za preplanulu put, uz NIVEA Q10 Bronze losion za tijelo možete uživati u brončanom tenu kad god poželite! U samo 10 dana pobrinut će se za prirodno preplanuli izgled vaše kože i postupno tamnjenje! Njegova učvršćujuća formula sadrži koenzim Q10 koji poboljšava elastičnost kože i dubinski je vlaži, a njegov prekrasan miris odmah će vas odvesti na more.

  • Poboljšava elastičnost kože unutar 10 dana.

  • Za prirodno preplanuli izgled.

  • Dubinski hidratizirajuće.

NIVEA Q10 MultiPower krema za učvršćivanje kože tijela, 300 ml preporučena mpc 57,90 kuna

NIVEA Q10 MultiPower ulje za tijelo, 100 ml - preporučena mpc 74,90 kuna

NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože tijela, 400 ml - preporučena mpc 57,90 kuna

NIVEA Q10 mlijeko za učvršćivanje kože tijela, 400 ml - preporučena mpc 57,90 kuna

NIVEA Q10 Bronze losion za tijelo, 400 ml - preporučena mpc 60,90 kuna 

20.04.2021. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh