« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

NIVEA pretvara kupanje u pravu zabavu

Novi NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo vrijeme kupanja pretvara u pravu malu avanturu u kojoj mogu uživati i djeca, ali i roditelji

NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo
NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo (Nivea)
Više o

Nivea

,

dječji šamponi

Za većinu mališana, vrijeme kupanja znači mnoštvo igre i zabave. Za roditelje je to iskustvo ipak malo drugačije, ali definitivno predstavlja jedan od najdražih trenutaka u danu. No, uz raspored prepun obaveza, vrijeme preostalo između večere i priče za laku noć ne ostavlja puno prostora za zabavu u kadi, pa tako svakodnevno kupanje brzo postane uhodana rutina prije spavanja.

No, novi NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo vrijeme kupanja pretvara u pravu malu avanturu u kojoj mogu uživati i djeca, ali i roditelji.

Zaboravite na žurbu i biranje između kratkog tuširanja ili pranja kose, ovaj proizvod možete koristiti u bilo kojoj prilici. Svojom blagom formulom obogaćenom BIO aloe verom i kamilicom NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo brine o osjetljivoj dječjoj koži, a istovremeno čisti kosicu mekanom.

Nema više plakanja jer NIVEA 2u1 šampona za kosu i tijelo ne sadrži štetne sastojke za kožu, niti sadrži sapun. Zahvaljujući regeneratoru raščešljavanje kose postaje prava dječja igra.

Ali, tu zabava ne prestaje! Nova 2 u 1 formula dolazi u dvije osvježavajuće kombinacije tako da će vaše male mudrice, uz njegu uživati i u predivnim mirisima. NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za djevojčice krije miris bobica, a NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za dječake pršti svježinom jabuke.

NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za djevojčice s mirisom bobica, BIO aloe verom i kamilicom olakšat će svako kupanje i ostaviti vrijeme i za zabavu.

  • Nježna formula obogaćena BIO aloe verom i kamilicom.

  • Omogućuje lako raščešljavanje kose.

  • Predivan miris bobica.

  • pH neutralan.

NIVEA 2u1 šampon za kosu i tijelo za dječake s čarobnim mirisom jabuke s BIO aloe verom i kamilicom nježno čisti i njeguje osjetljivu dječju kožu i kosu.

  • Štiti od suza i osigurava lako raščešljavanje kose.

  • Biorazgradiva formula.

  • Čarobni miris jabuke.

  • pH neutralan. 

19.09.2019. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh