« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
COOL

Nivea paketi za čarobne blagdane

NIVEA poklon paketi sadrže odabrane proizvode koji njeguju i štite kožu, a istovremeno omogućuju opuštajuće trenutke i vrijeme za odmor

Usrećite bližnje!
Usrećite bližnje! (Nivea)
Više o

Nivea

,

poklon paketi

Najsvečaniji mjesec u godini nam se bliži, vrijeme kada uživamo u blagdanima s najmilijima i stvaramo nove uspomene. Zato s posebnim zanimanjem biramo male znakove pažnje za one koje najviše volimo. Kroz njih pokazujemo brigu i nježnost za one koji su nam važni, sa željom da ih razveselimo u tim posebnim trenucima kojih se sjećamo tijekom cijele godine.

Razveselite najmilije i ovih blagdana uz poklone iz NIVEA linije.

NIVEA poklon paketi sadrže odabrane proizvode koji njeguju i štite kožu, a istovremeno omogućuju opuštajuće trenutke i vrijeme za odmor.

NIVEA Protect & Care paket za žene

Savršen odabir za sve obožavateljice NIVEA intenzivne njege za tijelo koji pruža tijelu njegujuće trenutke i relaksaciju. Poklon paket sastoji se od NIVEA Creme Care gela za tuširanje koji intenzivno hidratizira kožu uz pomoć formule s provitaminom i njegujućim uljima, a uz njega NIVEA Protect & Care dezodorans u spreju s 0 % alkohola i dragocjenim sastojcima čini pazuhe glatkim i njegovanim.

MPC: 36,90 kn.

NIVEA Face Essential paket za normalnu kožu

Ljubiteljice proizvoda za njegu lica doći će na svoje uz NIVEA Face Essential paket za normalnu kožu s kremom za lice i micelarnom vodom!

Poklon paket uključuje NIVEA Face Essential kremu za normalnu kožu lice i NIVEA Face micelarnu vodu za normalnu kožu koja temeljito skida šminku uz pomoć formule s vitaminom E te istovremeno hidratizira kožu.

MPC: 68,90 kn.

NIVEA Paket za žene u torbici

NIVEA Creme & Oil Pearls Lotus uljni gel za tuširanje obogaćen arganovim uljem, NIVEA mlijeko za tijelo GOLD u limitiranom izdanju i NIVEA Invisible for Black & White Silky dezodorans u spreju koji ne ostavlja bijele tragove na tamnoj odjeći niti žute mrlje na svijetloj odjeći dolaze u ovom raskošnom poklon paketu u praktičnoj toaletnoj torbici.

MPC: 84,90 kn.

NIVEA Deep Deo + Shower paket za muškarce

Idealan poklon za muškarce koji žele dubinsko čišćenje i njegu kože. NIVEA MEN Deep linija proizvoda obuhvaća sve ono što današnji muškarac treba, a u ovom poklon paketu nalaze se NIVEA MEN DEEP dezodorans u spreju sa snažnim antibakterijskim učinkom i NIVEA MEN DEEP gel za tuširanje koži pruža osjećaj dubinske hidratacije i svježine.

MPC: 36,90 kn.

NIVEA Sensitive paket za brijanje u torbici

Njega osjetljive muške kože prerast će u pravi užitak uz NIVEA MEN Sensitive poklon paket za brijanje. U njemu se nalaze NIVEA MEN Sensitive pjena za brijanje s 0 % alkohola, vrlo blage formule obogaćene kamilicom i hamamelisom, NIVEA MEN balzam za njegu nakon brijanja koji trenutačno umiruje iritacije kože i NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje sa senzualnim mirisom obogaćenim ekstraktom bambusa.

MPC: 88,90 kn.

NIVEA Protect & Care paket u plastičnoj kutiji za alat

NIVEA ujedinjuje njegu i zaštitu u Protect & Care liniji, a pet nezaobilaznih proizvoda čine idealan „alat" za svakodnevnu njegu muške kože: NIVEA MEN Protect & Care pjena za brijanje i balzam za njegu nakon brijanja, gel za tuširanje i dezodorans u spreju te NIVEA MEN krema lagane teksture koja je prikladna za lice, tijelo i ruke.

MPC: 129,90 kn.

NIVEA poklon paketi dostupni su u trgovinama do kraja prosinca.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

IG NIVEA Hrvatska https://www.instagram.com/nivea_hr/?hl=hr

19.11.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh