« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
ZAVOĐENJE

Nitko više ne želi čekati prvi spoj

Pravila igre u svijetu zavođenja i traženja partnera prilično su se promijenila zadnjih godina

Prvi spoj događa se prije nego što se misli
Prvi spoj događa se prije nego što se misli (DeviantArt)
Više o

prvi spoj

,

zavođenje

,

pravila

,

prvi izlazak

Prvi spoj je svima, ma koliko puta bili na njemu, lagana trauma. Već samo udvaranje prije poziva je dovoljno problematično, zatim taj trenutak kad trebate pozvati osobu da izađe s vama, sve to jednostavno izmuči ljude toliko da stare fore sa zauzetošću i čekanjem par dana do izlaska definitivno više nisu in.

Pokazalo je to istraživanje provedeno na više od dvije tisuće korisnika američkog portala eHarmony, gdje je gotovo tri četvrtine ispitanika, bez obzira na spol, izjavilo da je i javljanje nakon prvog spoja treba biti odmah drugi dan, bez čekanja.

Svi savjeti koji su pokazivani u Seksu i gradu tako sad padaju u vodu, jer su pravila koja su primjenjivale čednije tri cure pale u vodu i sve se više približavaju standardima najrazvratnije Samanthe.

Tako bi gotovo svi ispitanici pristali na spoj već isti dan, bez odugovlačenja i natezanja, no ipak bi ostavili dovoljno vremena da proguglaju i provjere osobu s kojom trebaju izaći na Facebooku i ostalim društvenim mrežama. 

Jednako tako, svi se slažu da se, ako spoj prođe dobro, treba čuti drugi dan telefonski, a slanje tekstualnih poruka već je postalo povijest.

29.07.2012. 19:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh