« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PROGNOZE

Ništa od bijelog Božića ove godine

Vrijeme je i za božićne praznike ludo kao i tijekom cijele godine, tako da će Božić izgledati više kao u Australiji nego onako kako smo navikli

Prognoza ne govori o snijegu
Prognoza ne govori o snijegu (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

Božić

,

prognoza vremena

,

božićni praznici

Prognoza vremena za božićne praznike ne ide na ruku onima koji se nadaju pravoj blagdanskoj atmosferi uz sniježne pahulje, jer meteorolozi tvrde da će nas i ove godine zaobići bijeli Božić.

U ponedjeljak će biti pretežno sunčano, na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti mjestimice s umjerenom naoblakom. Puhat će povremeno umjeren južni i jugozapadni, a u Dalmaciji sjeverozapadni vjetar. Najniža jutarnja temperatura zraka od -3 do 2, na Jadranu između 4 i 10, a najviša dnevna od 8 do 13, na Jadranu između 13 i 16 C.st. 

Utorak će biti djelomice ili pretežno sunčano i iznadprosječno toplo. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Temperature se očekuju na razinama kao i u ponedjeljak, uz mogućnost čak i viših na južnom Jadranu.

Jednaka prognoza je i za Badnjak, koji će donijeti maksimalne temperature ranog proljeća, a pad temperature očekuje se od petka i tijekom vikenda, no i dalje bez snijega.

22.12.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh