« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
BIG BOY

Nikolaj Valujev u Gigantomaniji opisuje život diva

U novom programu Discovery Channela opisivat će se prednosti i mane gigantskih ljudi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (MWN)
Više o

Nikolaj Valujev

,

gigantomania

,

Discovery Channel

Zastrašujući ruski boksač Nikolaj Valujev, kojemu je 2,11 metara visine pomoglo da osvoji dva naslova svjetskoga prvaka u teškoj kategoriji, glumit će u novom televizijskom programu o divovima. Nikolaj, rodom iz Sankt Petersburga , težak 146 kilograma, sudjelovat će u programu imena Gigantomania koji starta u svibnju na Discovery Channelu.

Prikazivat će se prednosti i nedostatci veličine. U jednoj sceni gigant pokušava pronaći parking u vrlo prometnoj ulici; problem je riješio tako što je jednostavno razmaknuo dva druga automobila. Gledatelji će ga moći vidjeti za stolom dok doručkuje pahuljice iz ogromne posude za voće umjesto iz normalne posude. Boksač, koji je nekada u boksačkim krugovima bio poznat kao „The Beast from the East", predao je titulu britancu Davidu Hayeu prošlog studenog.

Sad je sve više i više unesen u svoje poslovne projekte. Kaže da je razlog tomu monotonija života. U jednom od svojih posljednjih projekata pojavio se na plakatima s proljetnim cvijećem diljem Rusije. Rekao je da „voli raditi stvar koje su potpuno drugačije od moj svakodnevni život". Glasnogovornik Discoveryja je dodao kako Nikolaj nije profesionalni glumac već boksač, ali da je usprkos tome sjajno odradio svoju ulogu.

Piše: Seraphim Romanov/Metro Russia
28.03.2010. 18:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh