« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina
MEMORIJAL

Nikica Ljubek pobijedio na Jarunu

U sklopu Otvorenog prvenstva Zagreba održana Memorijalna utrka Matija Ljubek

Nikica Ljubek
Više o

pomeranac

,

Matt Roberts

Danas je na ŠRC Jarun u Zagrebu održana najveća kanu i kajak utrka u Hrvatskoj, Međunarodna memorijalna utrka Matija Ljubek koja je najatraktivniji dio Otvorenog prvenstva grada Zagreba.

U jakoj konkurenciji u utrci na 1000 metara uvjerljivo je nastupio i pobijedio ponajbolji hrvatski kajakaški reprezentativac Nikica Ljubek. Osvojeno prvo mjesto u Zagreb je vratilo prelazni pehar koji je prošle godine osvojio olimpijski pobjednik i najbolji mađarski kajakaš Atila Vajda. Današnjom pobjedom Nikica Ljubek nastavio je nizati odlične rezultate ove sezone što je ujedno i potvrda njegove odlične forme.

„Osvojeno prvo mjesto u utrci na spomen pokojnog oca i velikana hrvatskog sporta mnogo mi znači i zato želim zahvaliti kolegama iz Kajak kanu kluba Matija Ljubek, Gradu Zagreba i cijenjenim sponzorima na potpori bez koje bi ovu utrku bilo vrlo teško organizirati na ovako kvalitetan način. Ponosan sam što svake godine na utrku rado dolazi velik broj sportaša iz cijele Hrvatske i nekoliko drugih država jer time se na najbolji način promovira i sport i grad Zagreb kao domaćin.

U ime vodstva kluba i svoje osobno izražavam nadu da ćemo dogodine biti u mogućnosti organizirati još veću i atraktavniju utrku s nekoliko popratnih sadržaja koji će privući građana u još većem broju. Puno nam znači podrška dijela medija koji prate naše aktivnosti i tome doprinose promociji ovog sporta.

Vjerujem da ću i iduće godine nastupiti u sklopu jubilarne, desete po redu Međunarodne memorijalne utrke Matija Ljubek i već sada pozivamo sve koji žele i mogu pomoći na na bilo koji način u pripremi i realizaciji utrke da se jave". - izjava je gospodina Nikice Ljubeka.

29.05.2010. 17:57:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh