« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
POŽURITE...

Nezaboravan ritam Yamato bubnjara

POGLEDAJTE VIDEO: Ostalo je još malo karata za nastup japanske atrakcije u Domu sportova

Fotografija vijesti
Više o

Dom sportova

,

Yamato

,

japanski bubnjari

,

Matsuri fiesta

Izvanredna scensko-glazbena atrakcija Yamato - The drummers of Japan, 19. travnja će po prvi put posjetiti Zagreb i osvojiti ga tijekom dvosatnog nastupa koji obiluje ritmom, energijom i interakcijom s publikom. U sklopu bogate koncertne ponude u Zagrebu koju uglavnom kreiraju različiti rock, pop, folk i drugi izvođači iz regije i svijeta u Hrvatsku dolaze originalni, energični, nezaboravni i spektakularni Yamato bubnjari.

Osim snažnog zvuka bubnjeva i popratnih instrumenata kojima se Yamato koristi tijekom nastupa i vizualni dojam također je vrlo upečatljiv. Na pozornici nastupa 20-tak bubnjara, rasvjeta i scenografija daju poseban ugođaj, a Yamato bubnjari na interesantan i duhovit način komuniciraju s publikom te tako savršeno povezuju kulturu i zabavu.

Ritam koji donose Yamato bubnjari snažan je i siguran poput ritma srca u snažnom tijelu sportaša. Njihovi nastupi vrlo su energični i zahtijevaju odličnu fizičku formu koju članovi skupine svakodnevno održavaju napornim treninzima, prehranom i meditacijom. Yamato The drummers of Japan do danas je imalo priliku čuti preko 2.000.000 ljudi u preko 50 država diljem svijeta.

Zagrebačka publika će nastup svojevrsnih ambasadora japanske kulture doživjeti 19. travnja u velikoj dvorani Doma sportova. Pozornica će biti smještena na sredini parketa jer je za nastup potrebno stvoriti formu amfiteatra zbog čega je broj mjesta u dvorani ograničen na 3500.

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti u prodajnom sustavu Eventima.

29.03.2010. 07:12:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh