« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
VRIJEME

Nevrijeme stvorilo kaos na obali

Jak vjetar usporava promet na dionicama autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te čvorova Skradin i Karamatići

Spustila se kišurina ...
Spustila se kišurina ... (Twitter)
Više o

nevrijeme

,

jugo

Nevrijeme je udarilo Hrvatsku priličnom silinom, a najgore je prošla obala gdje su more i obilne padaline poplavile velik broj mjesta uz more.

Snijeg povremeno pada u Lici i višim predjelima u središnjoj Hrvatskoj (Sljeme). U ostalom dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše. Mogući su odroni.

Jak vjetar usporava promet na dionicama autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te čvorova Skradin i Karamatići.Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom usporeno.

Zbog radova na sanaciji mjesta odrona na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, iza vijadukta Bukovo (od 64. do 66. km), u smjeru Rijeke vozi se usporeno, jednim trakom.

Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su povremeni zastoji.
Vozi se uz privremenu regulaciju prometa na cestama:

  • DC1 Sinj-čvor Klis Grlo na predjelu Križice, kod Hrvaca i na dionici Vrlika-Sinj kod mjesta Kukuzovac;
  • DC8 Jadranskoj magistrali u Podstrani;
  • DC28 Novi Glog-Kenđelovac;
  • DC116 na otoku Hvaru između Hvara i Starog Grada.

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na: DC218 Bruvno-Mazin-Dobroselo-GP Užljebić i ŽC Bjelopolje-Donji Lapac.

10.02.2016. 11:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh