« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
TLC

Nevjerojatni porodi - serijal o neobičnim dolascima na svijet

Doznajte iz prve ruke s čime se susreću porodničari, medicinske sestre i neonatolozi, koji će vam iznijeti svo­je doživljaje s bizarnim, a često i duhovitim medicinskim slučajevima

Nevjerojatni porodi na TLC-u
Nevjerojatni porodi na TLC-u (TLC)
Više o

TLC

,

Nevjerojatni porodi

Na TLC-u od 19. travnja u 21 sat kreće novi serijal posvećen neobičnim dolasci­ma na svijet - Nevjerojatni porodi. Svjedočite najnevjerojatnijim istini­tim pričama iz najzaposlenijih rodilišta u Americi.

Doznajte iz prve ruke s čime se susreću porodničari, medicinske sestre i neonatolozi, koji će vam iznijeti svo­je doživljaje s bizarnim, a često i duhovitim medicinskim slučajevima koji svi uključuju trudnoće, trudove i porode.

Donosimo priče o porodima usred uraga­na, vojniku koji iz Afganistana hrabri svoju suprugu dok rađa, o ženi koja rađa dijete nakon što je automobilom sletjela u kanal, porodima u trgovinama, pa čak i na pozornici.

Serijal predstavlja i rizične prerane porode u kojima su prise­bnost roditelja i medicinskog osoblja na terenu ključni za spašavanje života be­be i majke. Svi slučajevi ipak imaju nešto zajedničko-slave novi život!

16.04.2015. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh