« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
TLC

Fantastična braća pekari vraćaju se na TLC

Naoružani mobilnim kuhinjama, ovaj će dvojac proći cijelu zemlju u svom kom­biju kako bi otkrili podrijetlo i skuhali neke od najboljih britanskih jela

Fantastična braća pekari: Okusi Britanije
Fantastična braća pekari: Okusi Britanije (TLC)
Više o

TLC

,

Fantastična braća pekari

,

Okusi Britanije

Braća Tom i Henry Herbert svojom su kulinarskom emisijom u kratkom vreme­nu zaludili svijet. TLC sad predstavlja novu sezonu serijala Fantastična braća pekari: Okusi Britanije, koja će se prikazivati srijedom u 20:00, počevši od 15.4. Tom i Henry odvest će vas na put širom Velike Britanije u potrazi za najboljim jelima kako bi razbili mit da je britanska hrana loša i kako bi pokazali gledateljima što sve mogu postići kuhanjem u prirodi, na logorskoj vatrici ili ro­štilju, koristeći kuharski pribor za kampiranje.

Naoružani mobilnim kuhinjama, ovaj će dvojac proći cijelu zemlju u svom kom­biju kako bi otkrili podrijetlo i skuhali neke od najboljih britanskih jela. Svaka jednosatna epizoda serijala Fantastična braća pekari: Okusi Britanije istražuje lokalne okuse i delicije prikazujući nevjerojatan talent Toma i Henryja dok transformiraju sve što im je dostupno u gurmanske obroke. Herberti traže inspi­raciju u svakoj lokaciji koju posjećuju, pomno birajući ukusne sastojke.

Koristit će sirove sastojke prikupljene ravno iz zemlje, rijeke ili mora i pretvoriti ih u ne­vjerojatna jela pripremljena od početka do kraja na otvorenom. Bilo da je u pi­tanju svježi losos iz rijeke Severn ili svinjetina pripremljena na logorskoj vatri, dvojac će svako jelo učiniti posebnim i jedinstvenim. Na svome putu, Tom i Henry upoznat će lokalno stanovništvo i jela tipična za destinaciju na kojoj se nalaze, a na kraju svake epizode ti će isti mještani biti pozvani na gozbu kako bi kasnije glasali za jelo koje smatraju boljim.

Serijal Fantastična braća pekari: Okusi Britanije nije potpuna bez dobro pozna­tog bratskog rivalstva, koje stupa na scenu na kraju svake epizode. Gosti poz­vani na gozbu podizat će svoje noževe i vilice kako bi glasali između dva jela koja su spremili Tom ili Henry, kako bi u konačnici odlučili tko je bolji.

14.04.2015. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh