« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SVAKA ČAST

Nevjerojatan primjer skromnosti iz glazbene industrije

Kid Rock je prihvatio bitno manju zaradu da bi fanovi imali jeftine ulaznice i pivo na njegovoj turneji

Pametan potez, nema što
Pametan potez, nema što (Screenshot YouTube)
Više o

cijena ulaznica

,

Kid Rock

Dok se glazbene zvijezde glamurozno prešetavaju u odjeći vrijednoj tisuće dolara, voze automobile od stotina tisuća dolara, lete privatnim avionima i tko zna što još, lijepo je vidjeti da ima i likova koji su shvatili da je to pretjerivanje.

Kid Rock nije nešto popularan u našim krajevima, no u Americi ga se može slobodno nazvati zvijezdom, a sveukupno je prodao 50 milijuna nosača zvuka, pa vi vidite. Njegov najnoviji potez na turneji je naišao na odobravanje i poštovanje fanova, jer je rocker odlučio smanjiti svoju cijenu nastupa kako bi ulaznice i pivo na koncertima bili pristupačni svima.

Tako je ulaznica za njegov koncert 20 dolara, a veliko pivo 4 dolara, što je prava smijurija u odnosu na, recimo, ulaznicu za koncerte na turnejama koje trenutno imaju Jay-Z i Justin Timberlake, za koje ćete morati izdvojiti 275 dolara.

OK,. Kid Rock nije njihova liga, no nije ni neki klinac iz garaže, a ovakvim aranžmanom s Live Nation, najvećim svjetskim promotorom gubi između 50 i 100 tisuća dolara po koncertu. Svaka čast ... 

Evo njegovog objašnjenja:

17.04.2013. 14:10:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh