« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
2. PRETKOLO

Neuvjerljivi Dinamo remizirao u Bugarskoj

Dinamo je na gostovanju kod Ludogoreca pokazao dva lica, a niti jedno nije nešto dobro

Rukavina je opet bio uspješan jocker
Rukavina je opet bio uspješan jocker (Arhiva)
Više o

Dinamo

,

2. pretkolo Lige prvaka

,

Ludogorec

Dinamovci, na žalost, ne čitaju novine. To je jedini zaključak ovog mučenja u izravnom prijenosu Dinamovog gostovanja u drugom pretkolu Lige prvaka. Naime, trener Dinama danima se postavljao kako bi se trener i trebao, vičući na sav glas da su oni Dinamo i da ne misle o protivniku, neka protivnik misli o njima.

Kako je s druge strane stajao novopečeni prvak Bugarske i osvajač Kupa i Superkupa, pogonjen novcem lokalnog tajkuna, priča je zvučala dovoljno dobro za naslovnice, sve dok plavi nisu istrčali na teren. 

Prvo poluvrijeme treba zaboraviti što prije i opet zapaliti Kelavi preko nekoliko svijeća na Kamenitim vratima, a u drugom se poluvremenu zakuhalo tek nakon što su Bugari poveli. Tada su se, po običaju, Dinamovi igrači sjetili kako se igra nogomet (čast iznimkama u prvom poluvremenu) i započeli kanonadu prema golu Ludogoreca, no tek je jocker Rukavina uspio ugurati loptu u mrežu par sekundi prije kraja sudačke nadoknade.

Za ostalo bi trebalo pričekati uzvrat za tjedan dana da se vidi jesu li plavi dečki samo imali loš dan ili su stvarno pali s Marsa.

18.07.2012. 22:00:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh