« Film
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
WOW!

Netflix kupio prava za The Irishman s plejadom legendi

Redatelj - Martin Scorsese, glumačka ekipa - Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel, Joe Pesci i Bobby Cannavale.. rezultat mora biti spektakularan

De Niro i Scorsese po deveti put
De Niro i Scorsese po deveti put (Arhiva)
Više o

Martin Scorsese

,

Harvey Keitel

,

Robert De Niro

,

Al Pacino

,

Netflix

,

The Irishman

,

Joe Pesci

,

Bobby Cannavale

Netflix je za 105 milijuna dolara kupio prava na film "The Irishman" kojeg će režirati čuveni Oskarovac Martin Scorsese i čija se premijera najavljuje za 2019. godinu.

Film priča istinitu priču o mafijaškom plaćenom ubojici Franku Sheeranu kojeg će glumiti Robert De Niro. Ovo će biti deveti film u kojem će surađivati De Niro i Scorsese, piše Indiewire. Upravo je Scorsese pomogao karijeri De Nira kada ga je angažirao u filmu "Mean Streets" 1972. godine, te mu donio Oskara 1980. ulogom u filmu "The Raging Bull".

U fimu će glumiti i Al Pacino kojem će ovo biti prva suradnja sa slavnim Martinom i treći put da će glumiti s De Nirom. Scorsese je za film angažirao i Joe Pescija koji je dobio Oskara za ulogu u Scorseseovom filmu "The Good Fellas".

Popisu slavnih glumaca tu nije kraj jer će u "The Irishmanu" glumiti i Harvey Keitel, te Bobby Cannavale kojeg mnogi znaju iz odlične serije "Boardwalk Empire" koju je također režirao Scorsese.

Film je već krenuo s predprodukcijom kad ga je Netflix 'preoteo' i učinio svojim.

21.04.2017. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh