« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Neograničena sloboda komunikacije bilo gdje i bilo kada samo uz Tele2

Kako bi svi korisnici uživali u neograničenoj slobodi komunikacije, Tele2 je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke

Beezbroj giga, stvarno!
Beezbroj giga, stvarno! (Tele2)
Više o

Tele2

,

Bezbroj GB

,

neograničeni internet

Svake se sekunde na Instagramu objavi 729 fotografija, putem Skype-a obavi se 2177 razgovora, a oko 20 000 ljudi aktivno je na Facebooku.* Na korištenje i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama zasigurno odlazi značajan dio internetskog prometa, a prema podacima Državnog zavoda za statistiku 2016. godine u Hrvatskoj je internetski promet iznosio 710 milijuna GB što je porast od 38,3% u odnosu na 2015. godinu.**

Ove brojke govore u prilog nužnosti i potrebe korištenja interneta u svakodnevnim životima. Od korištenja aplikacija za vremensku prognozu, učenja stranih jezika, prometne orijentacije, preko online slušanja muzike do gledanja filmova. Svakodnevno, čak i nesvjesno, koristimo internet pa su neograničeni gigabajti nešto, što svatko želi.

Kako bi svi korisnici uživali u neograničenoj slobodi komunikacije, Tele2 je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke kako prema Tele2 mreži tako i prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj za 169,00 kuna mjesečno u tarifi RASPALI s BEZBROJ GB.

Uz to, Samsung J7 2017 s 13 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 65 kuna mjesečno i 1 kunu odmah te Huawei P9 lite 2017 s 12 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 50 kuna mjesečno i 1 kunu odmah, osigurat će korisnicima uživanje u neograničenoj slobodi komunikacije bilo gdje i bilo kada.

Također, svi korisnici koji žele surfati i uživati u najgledanijim TV programima, mogu odabrati čak tri buketa najgledanijih evotv programa i Pokućni Internet s BEZBROJ GB za samo 204 kune mjesečno. Uslugu mogu dogovoriti novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja, bez dodatnih instalacija i uz mogućnost prenošenja s jedne lokacije na drugu unutar Hrvatske.

*izvor: podaci Internet Live Stat

** izvor: Izvješće Državnog zavoda za statistiku od 15. ožujka 2017. godine

03.10.2017. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh