« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
OD POKERA DO DOJENJA

Neobične ovisnosti poznatih i slavnih

Neke od ovih ovisnosti su benigne, dok druge pak mogu izazvati ozbiljne probleme

Nicole Kidman
Nicole Kidman (Getty Images)
Više o

Nicole Kidman

,

Paris Hilton

,

ovisnost

,

Ben Affleck

,

Salma Hayek

,

Ozzy Osbourne rođendan

,

poznati i slavni

,

jack black

1. Ne biste to rekli prema njenom izgledu, no Nicole Kidman je ovisnica o kolačima. "Ne mogu baš jesti kolače svaku večer, no 3 do 4 puta tjedno definitivno. Pokušavam se hraniti zdravo, ali također volim pite i čokoladu", priznaje glumica.

2. Ben Affleck ima problema s kockanjem. 2004. osvojio je skoro pola milijuna dolara na pokerskom turniru. Ipak, kada je uplovio u bračne vode s Jennifer Garner, malo je zauzdao svoju strast i prebacio se na - online poker. Navodno provodi 4 noći tjedno na ovoj vrsti pokera, trošeći oko 20,000 dolara po večeri.

3. Iako će mnogi na spomen imena Ozzy Osbourne pomisliti na ovisnost o drogama, to je sada već prošlost. Stari rocker ima novu ljubav, a to su vjerovali ili ne, dječje žitarice.

4. Komičar Jack Black je zamijenio svoju skupu ovisnost o odijelima za mnogo jeftiniju i - zdraviju. Zeleni čaj.

5. Paris Hiton uzbuđuje padobranstvo, u stvari, izgleda kako se navukla na ovaj sport. "Probala sam za svoj rođendan prošle godine i bilo je doista zabavno. U početku mi nije bilo svejedno, ali nalet adrenalina čini svoje i morate probati opet", prisjeća se mlada bogatašica.

6. Salma Hayek treba pomoć....da prestane dojiti svoje dijete. "Poput alkoholičarke sam. Nije mi bitno ako sam tužna, nije mi bitno ako sam debela, ali moram nastaviti dojiti još jedan tjedan, jedan mjesec. A onda, kada vidim koliko je to korisno za moju bebu ne mogu prestari", priznaje. Postoji li neki program za odvikavanje od dojenja?

7. Avril Lavigne nosi svoju ovisnost ponosno, tako da cijeli svijet može vidjeti. "Stvar na koju sam najviše navučena je crna maskara. To mi je opsesija već godinama."



04.01.2011. 22:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh