« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

‘Nema šanse da ostanem’

Nikola Kalinić ne može oprostiti Jarniju što ga je zamijenio već u 20. minuti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Jakov Prkić/CROPIX)
Više o

Robert Jarni

,

Hajduk

,

Nikola Kalinić

Napadač Hajduka Nikola Kalinić pokidao je sve veze s klubom: 20-godišnji centarfor ne želi više ostati na Poljudu, nego traži angažman u inozemstvu.

- Osjećam da u Hajduku više ne mogu napredovati, a pogađa me i odnos kakav imaju prema meni - kazao je odmah na početku Kalinić koji se dan ranije nakon utakmice s Dinamom kada se opet našao u središtu skandala.

Naime, njegova reakcija prilikom izlaska s travnjaka u 20. minuti kada je bacio kapetansku traku treneru Robertu Jarniju pod noge nije naišla na odobravanje među simpatizerima Hajduka.

“Morao sam voditi računa i o Kalinićevu nastupu na Euru, zamislite da je obnovio ozljedu zadnje lože.”
Robert Jarni
trener Hajduka
- Nisam mogao vjerovati da me trener povlači iz igre u 20. minuti u situaciji kada gubimo 0-3. Ne znam kako bih objasnio taj trenerov potez. Što je mislio tko će mu zabiti golove?  Istina je da sam neprimjereno reagirao, dogodilo se u afektu i zato sam se odmah ispričao navijačima.

Jeste li odigrali zadnju utakmicu u dresu Hajduka?

- Vjerojatno. Ne znam što bi me moglo zadržati. Iako imam ugovor s Hajdukom želim otići u inozemstvo. Ovdje više ne mogu napredovati, ostanak ne bi imao smisla. U Hajduku nemam podrške. Ponašaju se prema meni kao da sam došao ne znam otkud, a ne da sam igrač koji je ponikao u njihovom dvorištu. Želio sam ostati, ali nakon ovog događaja - nema šanse! (Alen Orlić/EPEHA) 

15.05.2008. 21:36:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh