« Život
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
WOW!

Neka umjetna inteligencija predvidi budućnost vaše veze

Test ima samo šest pitanja, temelji se na opsežnom istraživanju provedenom na uglednom Stanfordu, pa eto - isprobajte ako imate hrabrosti :)

Nema više čitanja iz dlana
Nema više čitanja iz dlana (Screenshot)
Više o

budućnost

,

veza

,

predviđanja

Predviđanje budućnosti veze nekad je bilo prepušteno slučaju ili mašti - trgale su se latice jadnog cvijeća ili pružalo dlanove Romkinjama u kafiću, ali kako smo stigli u digitalno doba, pronađen je način da se to obavi na struju...

Naime, američka tvrtka DataRobot napravila je stranicu na kojoj kažu da mogu predvidjeti budućnost vaše veze nakon nekoliko kratkih pitanja o vama i vašoj vezi.

Navode da su analizirali tisuće parova i svoj test skratili na šest najvažnijih pitanja. Inače, kviz temelje na studiji sa Sveučilišta Stanford u kojoj su nekoliko godina pratili 4000 parova kako bi otkrili tajnu uspjeha.

Šef kompanije Greg Michaelson rekao je za Business Insider da su otkrili 150 ključnih znakova koji će pokazati je li veza uspješna ili ne i da su to saželi na šest pitanja.

Softver će vam nakon odgovorenih pitanja o bračnom stanju, duljini veze, razlici u godinama, broju djece, rodbini, obrazovanju... reći koliko je izgledno da ćete ostati i sljedeće dvije godine u vezi, a moći ćete vidjeti i analizu svakog odgovora.

Pa eto... ako imate hrabrosti, kliknite na gornji link...

01.09.2018. 21:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh