« Biznis
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
razrješenje

Ne vrijedi MOL-u, dovoljno dobar za INU

Laszlo Geszti, smijenjen s dužnosti voditelja maloprodajnih aktivnosti, ostaje u vodstvu hrvatske kompanije.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (INA)
Više o

INA

,

MOL

,

Laszlo Geszti

Uprava Grupe MOL prošli petak donijela je odluku o razrješenju Laszla Gesztija s dužnosti vođenja maloprodajnih aktivnosti mađarske grupe.

Kako je dalje priopćeno, Geszti i dalje ostaje na poziciji izvršnog dopredsjednika MOL Grupe zaduženog za važne međunarodne aktivnosti Grupe, na kojoj će se posebno posvetiti vrlo zahtjevnom poslu u Ini, gdje obavlja dužnost predsjednika Uprave.

"Kolega Laszló Geszti oduvijek je imao moju punu podršku, te se kontinuirano oslanjam na njegove sposobnosti i vještine upravljanja. Budući da su uspjeh i održivi napredak i razvoj Ine od najveće važnosti za MOL, podržavamo ideju da upravljanje hrvatskom kompanijom zaslužuje potpunu posvećenost", izjavio je Zsolt Hernádi, glavni izvršni direktor i predsjednik Uprave MOL-a.

Sukladno odluci o razrješenju Laszla Gesztija, na mjesto izvršnog dopredsjednika Grupe MOL zaduženog za maloprodajne aktivnosti 1. listopada stupa Laszlo Piry. Piry je od lipnja 2004. obnašao dužnost menadžera marketinga i prodaje polimera u TVK, kemijskoj tvrtki iz sastava Grupe MOL.

Inače, Laszló Geszti je u lipnju ove godine na čelnom mjestu Ine zamijenio Tomislava Dragičevića.

Izvor: Hina

07.09.2009. 16:23:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh