« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
UDRUGA NAVIJAČA DINAMA

Navijači su optuženi kako bi se skrenula pozornost s pravih problema

Udruga navijača Dinama priopćila je večeras da je na prosvjedima u Zagrebu vjerojatno bilo i navijača, ali da skupina BBB nema veze s događanjima u Radićevoj ulici

Fotografija vijesti
Više o

Trg bana Jelačića

,

sukob s policijom

,

udruga navijača dinama

"Osuđujemo i napise koji su se pojavili u medijima kako su BBB-i pljuvali po legendi obrane Vukovara Branku Borkoviću mladom Jastrebu te razmišljamo o tužbi", kaže se u priopćenju.

Razloge nemira i sukoba koji se dogodio između prosvjednika i policije treba tražiti među onima koji su postavili barikade kako građani ne bi mogli protestirati ispred institucija čije predstavnike biraju, kao i u političkom establišmentu koji je, ističu, osiromašio građane i mladima umjesto bolje budućnosti ponudio korupciju, mito i laži.

"Na djelu je kampanja čiji je cilj banalizirati stanje u državi i za jedine krivce prosvjeda optužiti navijački pokret kako bi se skrenula pozornost od problema stotina tisuća nezaposlenih i zamrle ekonomije", priopćila je udruga navijača Dinama.

U toj su udruzi uvjereni da je cilj medijskog prozivanja donijeti Zakon o navijačima po kojem će se dio građana moći optuživati i hapsiti bez dokaza i na temelju kojekakvih saznanja.

26.02.2011. 21:41:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh