« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
UVIJEK VJERNI

Navijači najviše vole Josipa Šimunića

VIDEO - Nagradu ''Vatrena krila'' za najsrčanijeg reprezentativca ove je godine dobio naš pouzdani stoper Josip Šimunić

Izbornik Bilić preuzeo je nagradu umjesto spriječenog Šimunića
Izbornik Bilić preuzeo je nagradu umjesto spriječenog Šimunića (Šime Šokota/Cropix/Infopunkt)
Više o

Dario Šimić

,

Josip Šimunić

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

,

Uvijek vjerni

,

Vatrena krila

,

Šime Vrsaljko

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije ''Uvijek vjerni'' dodijelio je na prigodnoj svečanosti u hotelu Westin nagradu "Vatrena krila" hrvatskom reprezentativcu i članu njemačkog Hoffenheima Josipu Šimuniću

Nagradu već drugu godinu dodjeljuje klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije najsrčanijem reprezentativcu, a stručni žiri, sastavljen od navijača iz zemlje i svijeta, na čelu s legendarnim kapetanom "vaterenih" Zvonimirom Bobanom, odlučio je da ovogodišnja nagrada pripadne jednom od najkvalitetnijih obrambenih igrača Bundeslige i Europe te pouzdanom stoperu naše reprezentacije za koju je do sada nastupio 83 puta, Josipu Šimuniću. Nagradu je umjesto spriječenog Šimunića preuzeo izbornik Slaven Bilić.

Nagradu za nadu godine primio je mladi dinamov reprezentativac Šime Vrsaljko, dok je nagrada "Ponos navijača", koja se dodjeljuje za izniman doprinos hrvatskoj reprezentaciji, uručena igraču s najviše nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju Dariju Šimiću. Nekadašnji prvotimac Intera i Milana za reprezentaciju je igrao 15 godina tijekom kojih je igrao i na tri svjetska i europska prvenstva te zabilježio 100 nastupa u "kockastom" dresu.

Posebnu nagradu, zbog velikih zasluga za odigravanje prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u "kockastim" dresovima protiv SAD-a, koja je odigrana prije dva desetljeća, dobio je tadašnji tajnik Nogometnog saveza Jugoslavije Ante Pavlović.

Dodjeli nagrada su, uz članove Kluba navijača Uvijek vjerni, nazočili i brojni bivši nogometaši i reprezentativci te članovi stručnog stožera nogometne reprezentacije, ali i oba kandidata za mjesto čelnog čovjeka HNS-a, Vlatko Marković i Igor Štimac.

Izbor će se održati sutra u istoj dvorani, a Štimac je novinarima najavio da će inzistirati na poštovanju zakonske procedure optužujući današnje čelništvo HNS-a za niz nepravilnosti i protuzakonitih radnji, a kao primjer naveo čelnike NK Splita koji su, davajući naknadno podršku Markoviću, po Štimčevim riječima, prekršili Zakon o športu. (hina/metro-portal)

16.12.2010. 16:47:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh