« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Navijači će ipak moći na utakmicu Dinamo - Rijeka, ali s ulaznicama!

Besplatan ulaz ukinut zbog sigurnosti

Bakljada na utakmici s Linfieldom
Bakljada na utakmici s Linfieldom
Više o

Dinamo

,

bakljada

,

Rijeka

,

HNL

,

sigurnost stadiona

Utakmica prvog kola 1. hrvatske nogometne lige između Dinama i Rijeke, koja je na rasporedu u nedjelju 27. srpnja u 20,10 sati u Maksimiru, ipak se neće igrati pred praznim tribinama.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić objavio je danas na konferenciji za novinare u 12 sati kako se ukida odluka o besplatnom ulazu na stadion iz sigurnosnih razloga. Napomenuo je kako zbog ovakve odluke tehnički nije moguće tiskati ulaznice za nedjeljni susret s Rijekom, pa će se utakmica igrati pred praznim tribinama.

Mamić je objasnio kako je do promjene odluke došlo nakon susreta s Linfieldom, odigranog u srijedu, kada je zbog 36 bačenih baklji prijetilo da susret bude prekinut, a Dinamu bi bio upitan nastup u Europi. Podsjetio da su problemi s navijačima počeli već na pripremama u Austriji kada je otkazana jedna utakmica. Uslijedio je pokušaj navijača da prekinu trening, pa uništavanje travnjaka vatrogasnim aparatima, te vrijeđanje bivšeg Hajdukova nogometaša Mirka Hrgovića, koji je prošlog tjedna potpisao za Dinamo.

"Publici moramo pružiti sigurnost, a u konzultaciji s osiguranjem stadiona, policijom i Izvršnim odborom odlučili smo da ne smijemo dopustiti gledateljima da prelaze s tribine na tribinu", objasnio je Mamić zašto je ukinuta odluka o besplatnom ulazu na stadion, koja je bila predviđena za sve utakmice HNL-a, osim derbija sa Hajdukom.

No, danas u 13,55 sati na internetskoj stranici Dinama objavljeno je kako je Dinamova uprava pronašla rješenje, te da ulaznice za susret s Rijekom danas idu u tisak te da će vjerojatno biti u prodaji tijekom subote popodne, ili najkasnije na dan utakmice, što znači da će navijači moći ući na maksimirski stadion. (HINA)

25.07.2008. 18:18:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh